Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αποψινού (06.06.2023) επεισοδίου του Survivor All Star, αφού στη μεγαλύτερη διάρκειά του γκρίνιαζε γιατί εξαιτίας της ψήφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, βγήκε υποψήφιος.

Οι Κόκκινοι έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας και έβγαλαν πρώτο υποψήφιο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ απόψε ηττήθηκαν οι Μπλε, οι οποίοι έβγαλαν στη… σέντρα τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος αν και είπε ότι το περίμενε, μάλλον ήταν σοκαρισμένος.

Από την αρχή του νέου επεισοδίου του Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έλεγε πόσο πολύ τον έχει ενοχλήσει η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, γιατί περίμενε πως ως φίλη του θα ψήφιζε τη Μελίνα Μεταξά.

«Δεν με ενόχλησε που βγήκα υποψήφιος αλλά με στεναχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας. Έχω αντιληφθεί ότι μετά τη Νέα Υόρκη έχει δημιουργηθεί μία νέα φιλία στο Survivor και εδώ θα γελάσετε: η Μαριαλένα με τη Μελίνα ενώθηκαν, έγιναν αχώριστες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τονίζοντας ότι η ψήφος της Μαριαλένας υποδηλώνει φόβο.

«Αντί να πάει με το συναίσθημα και να πει “όχι, ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, δεν τον ψηφίζω”, λέει “ας πάω με τη μάζα, να βγει ο Κωνσταντίνος κι αν χάσουμε και τη δεύτερη, θα ψηφίσουμε τη Μελίνα. Άρα γλιτώνω τον ποπό μου, δε βγαίνω υποψήφια”. Αυτό με ενοχλεί, το συμφέρον. Βγες αν είναι μαζί μας κι εσύ υποψήφια να δούμε», πρόσθεσε σε μια από τις συνεντεύξεις του.

Και δεν έμεινε εκεί ο παίκτης των Κόκκινων. Επανέλαβε τα παράπονά του, μπροστά σε όλους αυτή τη φορά και μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας.

«Η ομαδικότητα έχει πάει περίπατο, έχουμε μείνει 10 άτομα εδώ πέρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Καταλαβαίνω την αλληλεγγύη των κοριτσιών και προχωράω με αυτό. Αναίρεσες τον εαυτό σου που ζήτησες να ψηφιστείς», είπε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στον αντίλογο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε μια ιδιωτική της συζήτηση με τον Σάκη Κατσούλη, είπε: «Ο Κωνσταντίνος μάλλον ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα. Πριν από λίγες εβδομάδες, βγήκα εγώ η κακιά και τον υπερασπίστηκα απέναντι στη Μελίνα που τον έβγαλε υποψήφιο για μία ψήφο, και είπα ότι είναι άδικο».

Ο καυγάς τους συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο του νησιού, όπου η ενόχληση του Βασάλου με την ψήφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μονοπώλησε, σχεδόν, τη συζήτηση, με τους Μπλε, αντί να είναι πρωταγωνιστές αφού έχασαν την ασυλία και έπρεπε να ψηφίσουν παίκτη, να μετατρέπονται σε… κομπάρσους.

Τελικά, όταν Βασάλος και Ρουμελιώτη συμφώνησαν πως… διαφωνούν, ο Γιώργος Λιανός έδωσε το σύνθημα στους Μπλε να ξεκινήσουν την ψηφοφορία.

Από την οποία αναδείχθηκε υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Αποδέχομαι την ψήφο της ομάδας μου, προφανώς οι συμπαίκτες μου θεώρησαν ότι είμαι ο χειρότερος παίκτης, αφήνονται στα χέρια του κοινού» είπε ο παίκτης των Μαχητών, μάλλον σοκαρισμένος από την εξέλιξη πάντως.

Ακολουθεί ακόμη ένας αγώνας ασυλίας, από τον οποίο θα προκύψει ο τρίτος και τελευταίος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor All Star.