Εκτός ζωντανή εκπομπής ο Γιώργος Ασημακόπουλος του Survivor – Τι έχει συμβεί

H παρουσία που είχε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην εκπομπή το Πρωινό, ήταν σύντομη αφού ανακοίνωσε στην Φαίη Σκορδά την αποχώρηση του.

To Πρωινό: Μετά από μία εβδομάδα παρουσίας του σ’ αυτό, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν θα συνεχίσει στην καθημερινή εκπομπή.

To Πρωινό: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά από την παρουσία του στο Survivor, που προβλήθηκε, την περσινή τηλεοπτική σεζόν στον Alpha, άρχισε την φετινή, ως μέλος του πάνελ της εκπομπής, που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως έκανε γνωστό το Happy Day, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, πως δεν θα συνεχίσει να δίνει το παρόν σ’ αυτή.

Ο ένας λόγος όπως έγινε γνωστό, είναι οι αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, καθώς διατηρεί μαγαζιά, που πουλάνε ρούχα.

Ο άλλος, πως ο που έχει στην εκπομπή δεν είναι αυτός που θα περίμενε πως θα κατέχει. Δεν περίμενε πως η παρουσία του σ’ αυτή θα είναι τόσο μικρή, όπως να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, όπως έκανε στην πρεμιέρα.

Η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσε για το όλο γεγονός πως: «Το πρόβλημα που υπήρχε είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος βασικός στην εκπομπή. Έκλεισε για συμμετοχή στην εκπομπή».

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο