Η νυχτερινή συνάντησή των αγαπημένων φίλων λίγες ημέρες μετά ν τελικό του Survivor.

Το Survivor 2020-21 ολοκληρώθηκε τη (5/7/21) με έναν εντυπωσιακό τελικό στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Η δειξη του νικητή του φετινού Survivor είχε ξεκινήσει από τον ημιτελικό της Κυριακής (4/7/21), όπου στην αρχή Μαριαλένα και Κόρομι διεκδικούσαν μια θέση στην τριάδα των φιναλίστ. Εν τέλει το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο διεκδίκησαν ο Σάκης Κατσούλης και ο ς Μπόγδανος, με τον πρώτο να είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Η σχέση Σάκη-Μαριαλένας

Κατά την πολύμηνη παραμονή τους στον Άγιο , το πρώην ζεύγος ήρθε ξανά κοντά με όλους να μιλούν για επανασύνδεση. Μετά τον τελικό ο Σάκης όσο και η Μαριαλένα μίλησαν με πολύ τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο ωστόσο τόνισαν π για την ώρα δεν είναι ξανά μαζί. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο αφού ίσως να θέλουν να στατεύσουν τη σχέση τους κρατώντας την για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που έχουν στραφεί επάνω τους. Οι δύο φίλοι είναι κυριολεκτικά αχώριστοι με την Μαριαλένα να περνά χρόνο στο μαγαζί με ρούχα όπου δραστηροποιείται ο Σάκης επαγγελματικά.

Η βραδινή συνάντηση στο Περιστέρι

«Εμείς ό,τι λέμε το κάνουμε» ο Σάκης Κατσούλης στο βίντεο και η Μαριαλένα συμφωνεί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ηλίας Μπόγδανος κάνει εντυπωσιακή , συνοδευόμενος πάντα από το κορίτσι του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Ο Σάκης και ο Ηλίας έχουν άριστες σχέσεις και όπως δήλωσαν στις κάμερες θα κάνουν σίγουρα παρέα εκτός παιχνιδιού. Η 4αδα (Σάκης, Ηλίας, Μαριαλένα, Αλεξάνδρα) βρέθηκε στο Περιστέρι με τον Σάκη να ανεβάζει σε Instagram-story την συνάντηση.

survivors1

Πηγή κεντρικής: @survivorgreece