Ο Παράδεισος των Κυριών: O Χρηστίδης που κατάφερε να είναι και πάλι ελεύθερος τα παίζει όλα για όλα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Παράδεισος Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί και πάλι την Μιράντα

Απαγάγει την γυναίκα του και στη συνέχεια επισκέπτεται την Μιράντα και για ακόμα μία φορά την τρομοκρατεί. Της λέει ότι την κρατάει όμηρο και σκοπεύει να την σκοτώσει και ζητάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να την αφήσει ελεύθερη και να της αποκαλύψει που είναι η κόρη της.

Η Μιράντα ταράζεται…Από τη μία θέλει να μάθει την αλήθεια, όμως από την άλλη δεν του έχει εμπιστοσύνη. Είναι σε δίλλημα, αλλά αποφασίζει να του δώσει ότι ζητά. Βγάζει λοιπόν τα χρήματα από τον λογαριασμό του «Παράδει», στον οποίο τώρα πια είναι συνδικαιούχος ο Ντίνος και είναι έτοιμη να τον βρει και να του δώσει.

Μόνο που ο Ντίνος δεν αργεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Όμως αντί να την ρωτήσει ευθέως γιατί σήκωσε τόσα χρήματα, επιλέγει να την παρακολουθήσει για να μάθει τι θέλει να κάνει. την βλέπει να συναντά τον Θση και την στιγμή που του δίνει τα χρήματα, εμφανίζεται μστά . Όμως ο Χρηστίδης προλαβαίνει να τα πάρει και το βάζει πόδια, ενώ η Μιράντα μένει και πάλι στα σκοτάδια και δεν καταφέρνει να μάθει που βρίσκεται το παιδί της.

Αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Αμαλία αποκαλύπτει στον Σωτήρη την επιστροφή της Λιζέτας, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στον Ντίνο. Τώρα πια, ο Παπακώστας αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι βοήθησε την πρώην γυναίκα του να φύγει στην και ο αστυνόμος του εξηγεί ότι μπορεί να τον στείλει στη φυλακή, όμως δεν θα το κάνει τουλάχιστον μέχρι να βγει στο φως η αλήθεια για τον φόνο της Ντέπυς Βλαστού.