“Όταν όμως κοιτάζω τον γιο μου, τον Αναστάση και λέω ότι οφείλω να αντιμετωπίσω τα πράγματα για να μάθει και εκείνος τι σημαίνει αξιοπρέα και σεβασμός, όφειλα να αντιμετωπίσω και γω πρώτα τα δικά μου για να μπορέσω να τα μάθω στο παιδί μου” εξομολογήθηκε η Λένα Δροσάκη.

Η Λένα Δροσάκη μίλησε στην εκπομπή Δύο στη 1 και στην Έρη Βαρδάκη και μίλησε για την φασή να μιλήσει για την δική της εμπειρία σχετικά με το Me Too.

“Ήταν αρκετά δύσκολο να την απόφαση να μιλήσω δημόσια και νομίζω πως δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι ακόμα πολύ φρέσκο όσα χρόνια αν έχουν περάσει.

Όταν όμως κοιτάζω τον γιο μου, τον Αναστάση και λέω ότι οφείλω να αντιμετωπίσω τα πράγματα για να μάθει και εκείνος τι σημαίνει αξιοπρέπεια και σεβασμός, όφειλα να αντιμετωπίσω και γω πρώτα τα δικά μου για να μπορέσω να τα μάθω στο παιδί μου».

Όπως ακόμη είπε επέλεξε να είναι παρούσα στο δικαστήριο ημερινά γιατί ακριβώς αυτό ένιωθε, δηλώνοντας ότι μετά το κίνημα #ΜeToo αισθάνεται ότι η ελληνική κοινωνία έχει αλλάξει. για την ίδια, αποκάλυψε ότι μετά την κατάθεσή της έχει αλλάξει όλη της η ζωή.

«Εύχομαι να ζω την κάθε ημέρα που περνάει και να είμαι παρούσα. Έχω δουλέψει πολύ στο να μην αναλώνομαι σε φόβους και αγωνίες» δήλωσε ακόμη χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι το κομμάτι της ψυχοθεραπείας την οποία κάνει εδώ και πολλά χρόνια την έχει βοηθήσει πολύ.

«Υπήρξαν πολλές φορές που είπα ότι θέλω να αλλάξω τη ζωή μου και όντως το έπραξα. Στα 26 μου για δειγμα συνειδητοποίησα ότι είχα αρχίσει να μπερδεύω την αλήθεια με το μέσα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε και για το κομμάτι της μητρότητας αναφέροντας ότι δεν ονειρευόταν ανέκαθεν να γίνει .

Τελικά όμως, όπως είπε, η γέννηση του γιου της Αναστάση είναι ό,τι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή της. «Ο γιος μου είναι το τυχερό μου αστέρι».