Απαρηγόρητη η Μαίρη Βαρσάμη – Έστρεψε όλο το σπίτι εναντίον μου

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Μαίρη ξέσπασε σε κλάματα παρουσιάζοντας όλο το χρονικό από την γνωριμία της με τον Στηβ μέχρι σήμερα, αλλά και το πώς τελικά κατάφερε (σύμφωνα με την ίδια) να την απομακρύνει από τους συγκατοίκους του σπιτιού

Big Brother: Απαρηγόρητη η Μαίρη Βαρσάμη – «Έστρεψε όλο το σπίτι εναντίον μου»

Ο Στηβ Μιλάτος εξακολουθεί να μένει στο επίκεντρο, με την Σύλια Καραμολέγκου και τη Μαίρη Βαρσάμη να παραμένουν αντιμέτωπες.

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Μαίρη ξέσπασε σε κλάματα παρουσιάζοντας όλο το χρονικό από την γνωριμία της με τον Στηβ μέχρι σήμερα, αλλά και το πώς τελικά κατάφερε (σύμφωνα με την ίδια) να την απομακρύνει από τους συγκατοίκους του σπιτιού.

«Έγινε αυτό το παιχνίδι κι εγώ δεν έχω πάει ποτέ να τον πλησιάσω, ερχόταν εκείνος και με πλησίαζε. Έβαλα τα όριά μου, έμαθα ότι αυτό το παιχνίδι γίνεται με τη Σύλια, η ίδια η Σύλια δύο μέρες μετά, σταμάτησε να μου μιλάει. Αυτό σημαίνει πως όλο αυτό που έκανε ο Στηβ με εμένα, την ενόχλησε. Γιατί σε ενοχλεί εφόσον έχεις σχέση; Θες να παίξεις ένα παιχνίδι όσο ο φίλος σου είναι έξω; » είπε Μαίρη Βαρσάμη και κατέληξε: «Έστρεψε όλο το σπίτι εναντίον μου».

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο