Ο Τάκης Καραγκούνιας μαζί με τη Μελίνα Μεταξά είναι οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Οι ι ηττήθηκαν και ν δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι, μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, έχουν τρεις υποψηφίους και θα χάσουν έναν παίκτη τους.

Και το αποψινό (30.05.2023) επεισόδιο του Survivor All Star είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος επλάκη σε νέο άγριο καυγά με τον Ηλία Μπόγδανο κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας.

Οι δυο παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια όταν ο Μπόγδανος κατηγόρησε τον Καραγκούνια ότι έβρισε σπίτια και μανάδες. Ο παίκ Κόκκινων βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης κι ότι ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιο.

Η ένταση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Μπόγδανος από τον Καραγκούνια και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα. «Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις», είπε ο δεύτερος, με τον παίκτη των Μπλε να λέει: «Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ…ου μου λέει και κάνει κ…οδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει συνεχώς».

Και ακολούθησε η έκρηξη του Καραγκούνια… «Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Ψεύτη! Τιποτένιε! Που θα πεις ότι βρίζω σπίτια και μανάδες.

Μίλα Ασημακόπουλε έχω βρίσει; Ναι, θα ρωτήσεις τον φίλο σου τον Μπάρτζη τον ψεύτη. Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Απομακρύνετε τον Μπόγδανο που μου την . Εγώ είμαι στην ομάδα μου και με βρίζει και λέει ψέματα. Δεν έχω βρίσει μάνα ποτέ γιατί σέβομαι! Αυτός δεν σέβεται α! Ούτε τον θείο του τον συγχωρεμένο που ήταν φίλος μου. Δεν σέβεται τίποτα. Ψεύτη!», ούρλιαζε ο Καραγκούνιας

Οι Κόκκινοι αν και προηγήθηκαν στο ματς, τελικά έχασαν την ασυλία και αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα θα χάσουν κι έναν παίκτη.

Μετά τον αγώνα ασυλίας ανάμεσα στους Κόκκινους και τους Μπλε του Survivor All Star, οι παίκτες συνάντησαν τον Ατζούν Ιλίτζαλι και τους παίκτες του τουρκικού Survivor για ένα ματς ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Νικητές ήταν οι άνδρες, που έπαιξαν σε τροχό της τύχης τα δώρα που θα κέρδιζαν, ανάμεσά τους κι ένα ταξίδι στη Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι. Και οι γυναίκες, όμως, δεν έμειναν παραπονεμένες, αφού ο παραγωγός του Survivor τις κάλεσε στο σπίτι του και τους έκανε το τραπέζι.

Και αφού πέρασαν όλα αυτά, οι παίκτες του Survivor All Star έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού. Οι Κόκκινοι ψήφισαν και όπως όλοι ν (και οι ίδιοι ακόμα) έβγαλαν υποψήφιους τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά.

Ο Καραγκούνιας είχε ακόμη μια έκρηξη σε βάρος των παικτών της Μπλε ομάδας, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν αμίλητοι…

Και αφού τοποθετήθηκαν και οι τρεις υποψήφιοι, ο Γιώργος Λιανός έστειλε όλους τους παίκτες για ξεκούραση, γιατί το έπαθλο που τους περιμένει στον επόμενο αγώνα είναι, όπως είπε, κορυφαίο!

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.