Οριστικό αποτέλεσμα για την αποχώρηση στο Survivor. Προσοχή είναι spoiler και 100% επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα.

Πόσες και πόσες φορές τα έχουμε πει για το Survivor; Πάμπολλες φορές. Θα τα πούμε ακόμα μία όμως. Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και στην ψηφοφορία είχαμε ακόμα μία. Πρόκειται για την αποχώρηση του πρώτου παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Είναι Survivor spoiler, οριστικό αποτέλεσμα και 100% επιβεβαιωμένη είδηση.

Να σας πω την αλήθεια έχω ξαφνιαστεί. Δηλαδή το είχα στο νου μου, αλλά μετά τα όσα είδα στο επεισόδιο της Τρίτης είχα άλλο φαβορί για αποχώρηση. Βέβαια, μικρή σημασία έχει τι λέει η Γεωργία. Σημασία έχει τι ψηφίζει ο πολύς κόσμος κι αυτός που σε μία ακόμα μέρα κράτησε ψηλά το Survivor σε τηλεθέαση.

Σας το είχα πει πως ο Βαλάντης μάλλον δεν πρόκειται να αποχωρήσει. Δεν το είχαμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε καμία περίπτωση μέσα στα πιθανά σενάρια. Από την αρχή, όταν και ακούσαμε πως η Ελισάβετ Σπανού είναι η υποψήφια, δεν είπαμε πως πρόκειται και για γερό χαρτί. Αλλά από τη στιγμή που ο Σπύρος Μαρτίκας έπαιξε τέτοιο παιχνίδι, σχεδόν σίγουρο τον είχα για αποχώρηση.

Survivor spoiler αποχώρηση 29/12: Ποιος φεύγει τελικά;

Στο προκείμενο όμως. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας απόψε φεύγει Διάσημος. Αυτό είναι 100% δεδομένο. Κι επειδή από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, αλλά και τον παλμό του κόσμου δεν θεωρούμε πως είναι ο Βαλάντης, η Ελισάβετ Σπανού είναι η παίκτρια που αποχωρεί πρώτη από τον Άγιο Δομίνικο. Αφήνουμε ένα πολύ μικρό παράθυρο, αλλά να σας πω την αλήθεια σίγουρο είναι. Όπως σίγουρο είναι πως δεν αποχωρεί ο Σπύρος. Ρε πως τα φέρνει το παιχνίδι. Κι από το τρέιλερ του Survivor φαίνεται πως θα έχουμε πάλι ενδιαφέρον συμβούλιο.

Κυκλοφόρησαν και οι πρώτες αποδόσεις για τον νικητή του Survivor και υπάρχει φαβορί. Μη λέτε πως είναι πολύ νωρίς. Όλα τα σε σενάρια πιθανά είναι, αλλά πάντα η τάση δείχνει πολλά για το μέλλον.