Η Μάγισσα – Στα νέα επεισόδια της σειράς, η δράση και η συναισθηματική φόρτιση αυξάνονται με την εμφάνιση νέων ηρώων. Οι θεατές θα βιώσουν έντονες συγκινήσεις, καθώς θα συναντήσουν χαρακτήρες που θα τους προκαλέσουν οργή, αλλά και άλλους που θα αγαπήσουν βαθιά.

Η Μάγισσα – Η Έλενα Σαλαμπάση ξεδιπλώνει το ρόλο της

Η Ρενάτα Εσπόζιτο, η οποία υποδύεται η Έλενα Σαλαμπάση, θα ξεχωρίσει ως η αγαπημένη πριγκίπισσα της σειράς. Μαζί της θα εμφανιστεί και η νέα “Τσαντούλα”, προσφέροντας νέες δυναμικές στην πλοκή. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, όλοι οι ηθοποιοί αναλαμβάνουν σημαντικούς ρόλους. Κάποιοι χαρακτήρες θα μας ενθουσιάσουν και θα τους μισούμε ταυτόχρονα, ενώ άλλοι θα κερδίσουν την καρδιά μας από τα πρώτα επεισόδια. Η Έλενα Σαλαμπάση, με τον ρόλο της Ρενάτας Εσπόζιτο, υπόσχεται να κερδίσει τη συμπάθεια των κατοίκων της Μάνης και των τηλεθεατών.

Στη σειρά, η Ρενάτα είναι η σύζυγος του διοικητή του Πόρτο Κάγιο, Σίλβιο Εσπόζιτο, και χαρακτηρίζεται από σεβασμό, ευγένεια και ακεραιότητα. Η νεαρή πριγκίπισσα φροντίζει να είναι προσιτή και φιλική με όλους, ακόμη και με το προσωπικό της. Στο Instagram, η Έλενα Σαλαμπάση ανάρτησε μια φωτογραφία με τους υπαλλήλους της κουζίνας, αποδεικνύοντας την αμεσότητά της. Στη φωτογραφία, η ένδυση και ο φούρνος που διακρίνονται πίσω τους μαρτυρούν τη δουλειά τους ως μάγειρες στο αρχοντικό των Εσπόζιτο.

Η Δανάη Ταγάρη, ο Βλάσσης Χρυσικόπουλος, η Ερμίνα Γεράρδη και η Ελένη Σακκά θα παίξουν ρόλους υπηρέτων της πριγκίπισσας, δημιουργώντας σχέσεις που θυμίζουν την καλή φιλία που είχε η Τσαντούλα με τους υπαλλήλους της κουζίνας στην πρώτη σεζόν. Αυτοί οι χαρακτήρες θα είναι ευφυείς, ευαίσθητοι και δεν θα δίνουν αφορμές για αρνητικά σχόλια, ενώ θα μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ