Η Μάγισσα – Τον ερχόμενο Οκτώβριο, η σειρά του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά” ξεκινά τον δεύτερο κύκλο της. Το ανατρεπτικό φινάλε του πρώτου κύκλου άφησε πολλές απορίες για τα πρόσωπα και τα γεγονότα. Ο νέος κύκλος υπόσχεται να δώσει τις απαντήσεις που περιμένουμε.

Η Μάγισσα – Έτσι λύνεται το αίνιγμα στον 2ο κύκλο

Η πλοκή θα ξεκινήσει με ένα άλμα στον χρόνο και θα μας μεταφέρει στη Μάνη του 1910. Ο Ανδρέας Λάσκαρης, δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, με στόχο να πουλήσει τον οικογενειακό πύργο. Ωστόσο, η ανακάλυψη ενός κρυμμένου παρελθόντος θα του αποκαλύψει μυστικά που δεν γνώριζε. Το πρώτο σημαντικό στοιχείο που θα μας απασχολήσει είναι η αναζήτηση για τους προγόνους του Ανδρέα, η οποία θα τον οδηγήσει σε έναν γρίφο. Αν καταφέρει να τον λύσει, θα απελευθερώσει τη γενιά του από μια κατάρα.

Η αναζήτηση του Ανδρέα θα τον ταξιδέψει πίσω στο 1710, στην εποχή της πρώτης σύγκρουσης δυνάμεων του καλού και του κακού. Στην αρχή της ιστορίας, θα μπούμε μαζί του σε αυτήν την αρχαία σύγκρουση. Στη συνέχεια, θα βρεθούμε στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου οι πρόγονοι των Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα μας παρέχουν σημαντικές πληροφορίες. Ο Μήτρος Γερακάρης, προπάππος του Σπήλιου, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο.

Αφού έχει αφήσει την πειρατική του ζωή, τώρα διαχειρίζεται ένα καπηλειό με πόρνες. Αντίθετα, ο Νικήτας Λάσκαρης, προπάππος του Μιχαήλ, συμμετείχε στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών από τον πύργο του.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ