Καμία απολύτως αντίσταση δεν πρόβαλε το Μεσολόγγι στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα με 111-57 στο πλαίσιο του Monday’s Game Night Against Covid-19, που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ.

Σε αντίθεση με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, οι Πειραιώτες έδειξαν διάθεση, έβγαλαν ενέργεια, πίεσαν στην άμυνα και πέτυχαν μία πειστική νίκη, έστω και προπονητικού χαρακτήρα, ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν στην Euroleague.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, έτσι ώστε να τους κρατήσει σε εγρήγορση πριν από την κρίσιμη εκτός έδρας μονομαχία με την Αναντολού Εφές.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν χωρίς τον Άαρον Χάρισον, λόγω μυϊκού σπασμού στους ραχιαίος, αλλά και τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος παραμένει… στα πιτς εδώ κι αρκετό καιρό.

Το ευχάριστο ήταν η επανεμφάνιση του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος έδειξε πανέτοιμος μετά από τον τραυματισμό του.

Στο ημίχρονο του φιλικού έγινε διαγωνισμός τριπόντων με μονομαχία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με τον Ντεβόντε Γκριν. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν ο νικητής με 23 πόντους, για να δοθούν 2.300 μάσκες στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα (κάθε εύστοχο σουτ αντιστοιχούσε σε 100 μάσκες).

Όσον αφορά τις δωρεές του Ολυμπιακού, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε:

– Στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Διοικητή του Γενικoύ Νοσοκομείου Αιτ/νίας Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου “Χατζηκώστα”, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου.

– Στην Θεοδώρα Κουτσαγγέλη, Διευθύντρια του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου.