Στη σειρά Άγιος Έρωτας, ο Παύλος Μαρκόπουλος στήνει ένα νοσηρό παιχνίδι εξουσίας, χρησιμοποιώντας τη δωρεά ενός σπιτιού στη Δέσποινα για να ξεπλύνει το όνομά του, ενώ την ίδια ώρα τρομοκρατεί τη Χριστίνα και η Δώρα έρχεται αντιμέτωπη με την εφιαλτική επιστροφή του Γεράσιμου.

Ο απόλυτος εμπαιγμός του Παύλου και το δράμα της Χριστίνας

Παιδιά, εδώ μιλάμε για το απόλυτο θράσος. Ο Παύλος δεν έχει ιερό και όσιο! Φοράει το κοστούμι του «μεγαλόψυχου» ευεργέτη, χαρίζει σπίτια και τρέχει στις εφημερίδες για να τον αποθεώσουν, αλλά από πίσω; Το απόλυτο σκοτάδι. Εκβιάζει τη Χριστίνα με τον πιο άθλιο τρόπο, βάζοντας στο στόχαστρο τα ίδια της τα παιδιά. Πόσο πιο χαμηλά να πέσει αυτός ο άνθρωπος;

Κατά τη γνώμη μου, είναι ο πιο καλογραμμένος κακός που έχουμε δει τελευταία, ακριβώς επειδή σε κάνει να θέλεις να μπεις μέσα στην οθόνη και να τον τσακίσεις. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, χρησιμοποιεί ακόμα και τον Τάσο για να ξεσηκώσει τον όχλο εναντίον της Χριστίνας. Μιλάμε για κανονική ανατροπή στον τρόπο που χειραγωγεί την κοινή γνώμη στη Στέρνα.

Άγιος Έρωτας Εξελίξεις: Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς.

Η ανάσταση του Γεράσιμου και το σοκ στο νεκροταφείο

Εκεί όμως που θα χάσουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας είναι η σκηνή στο νεκροταφείο. Φαντάσου να θρηνείς πάνω από το μνήμα και ξαφνικά ο «νεκρός» σου να στέκεται όρθιος μπροστά σου! Η Δώρα βλέπει τον Γεράσιμο ολοζώντανο και το σκηνικό θυμίζει θρίλερ. Η κοπέλα λιποθυμάει και λογικό το βρίσκω. Ο Γεράσιμος όμως δεν γύρισε για αγκαλιές και φιλιά. Το βλέμμα του είναι σκοτεινό, γεμάτο μυστικά που θα μας κάψουν. Την ίδια στιγμή, ο Αργύρης, ο οποίος είναι ο ανυποψίαστος της υπόθεσης, ονειρεύεται γάμους και πανηγύρια με τη Δώρα.

«Φύγε, σε παρακαλώ φύγε πριν μας δουν!»

Αυτή η κραυγή απόγνωσης της Δώρας δείχνει πως ο τρόμος για το παρελθόν είναι μεγαλύτερος από την αγάπη. Η Σμαρώ όμως τους έχει ήδη δει και η αντίδρασή της θα είναι «πάγος». Πιστεύω ακράδαντα πως η Σμαρώ ξέρει πολύ περισσότερα από όσα αφήνει να εννοηθούν και η σιωπή της είναι πιο επικίνδυνη και από τον ίδιο τον φόνο της Κατρίν.

Ενώ η Θάλεια αναζητά καταφύγιο στην εξομολόγηση στον πατέρα Νικόλαο, η βόμβα της επιστροφής του Γεράσιμου είναι έτοιμη να σκάσει και να πάρει σβάρνα τους πάντες. Ο Αργύρης μετακομίζει με τη Σμαρώ, η Δώρα με τη Χλόη, και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά από την αρχή. Προβλέπω ηχηρά χαστούκια στα επόμενα επεισόδια!