Μετά τη φωτιά: Η Ειρήνη βρίσκεται μπροστά σε μια ομάδα δημοσιογράφων την πιέζουν και την κατηγορούν για τη φωτιά… Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Ant1, «Μετά τη φωτιά», στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20/10. Ο Θάνος έχει στα χέρια του αποδείξεις ότι η φωτιά δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάποιος θα στρέψει υποψίες του ενν του

Μετά τη φωτιά Επόμενα Επεισόδια 5-6

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου. Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης οστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης…

Μετά τη φωτιά 19/10 Επεισόδιο 5

Επεισόδιο 05. Η Ειρήνη αποφασίζει να καταθέσει επίσημα στην ότι ο Αλέξανδρος ευθύνεται για θάνατο της Ανθής Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Άρη και να το σκάσει με την Ιόλη, αλλά εκείνος θα βρει στοιχείο που θα τον φέρει και πάλι στα ίχνη της.

Η Ειρήνη βρίσκεται μπροστά σε μια ομάδα δημοσιογράφων που την πιέζουν και την κατηγορούν για τη φωτιά. Λίγο πριν καταρρεύσει, έρχεται ο Οδυσσέας και την φυγαδεύει… Η Ανθή, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή, συναντάει για πρώτη φορά μετά τη φωτιά τον Τάσο.

Μετά τη φωτιά 20/10 Επεισόδιο 6

Επεισόδιο 06. Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει με την Ιόλη, αλλά ο Άρης την καταγγέλλει στην Αστυνομία για την απαγωγή του παιδιού τους. Ο Νίκος συνειδητοποιεί ότι η Ιωάννα και μπαίνει σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να την εντοπίσει πριν από τον Άρη….

Η Φαίδρα κρατάει την Ανθή στο σπίτι της για νοσηλεία και να την πείσει να την βοηθήσει για το καλό του Αχιλλέα. Η Ειρήνη μαθαίνει από τον Οδυσσέα ότι η Ιωάννα είναι ζωντανή.

Η Ιωάννα κινδυνεύει να συλληφθεί όταν εμφανίζεται ο Νίκος, ενώ ένας απρόσμενος επισκέπτης φτάνει στο σπίτι της Φαίδρας… Ο Θάνος έχει στα χέρια του αποδείξεις ότι η φωτιά δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάποιος θα στρέψει τις υποψίες του εναντίον του Οδυσσέα.