Bahar – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η ένταση κορυφώνεται όταν ένα πάρτι αποκαλύπτει συγκλονιστικές αλήθειες. Η δικηγόρος της Μπαχάρ επισκέπτεται τον Τιμούρ στο νοσοκομείο και τον προειδοποιεί να προσλάβει δικηγόρο και να δεχτεί το συναινετικό διαζύγιο που ζητά η Μπαχάρ. Διαφορετικά, ένας δύσκολος νομικός αγώνας μπορεί να του προκαλέσει σοβαρές συνέπειες.

Bahar – Το πάρτι τινάζει την ζωή τους στον αέρα

Η Ρενγκίν, επιδιώκοντας να επιταχύνει τις εξελίξεις, πιέζει την Τσάγκλα να προχωρήσει σε μια πράξη προδοσίας προς την καλύτερή της φίλη. Εξαναγκασμένη, η Τσάγκλα αποκαλύπτει στην Μπαχάρ ότι η Πάρλα είναι κόρη του Τιμούρ. Η Μπαχάρ σοκάρεται από την ανατροπή και με κόπο συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για να ενημερώσει τα παιδιά της, την Ουμάι και τον Ουράς, ότι η Πάρλα είναι ετεροθαλής αδελφή τους. Αυτή η αποκάλυψη ταράζει ιδιαίτερα την Ουμάι.

Από την άλλη πλευρά, η Νεβρά ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει την επιτυχία της επέμβασης της, αλλά και την επέτειο του γάμου της Μπαχάρ και του Τιμούρ. Στο πάρτι αυτό, η Μπαχάρ αποφασίζει να ανακοινώσει σε όλους την επικείμενη διάλυση του γάμου της με τον Τιμούρ και να τινάξει την ζωή τους στον αέρα.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ