Το Ναυάγιο – Τα προσεχή επεισόδια της σειράς υπόσχονται καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς ο Ιπποκράτης και ο Παντελίδης συνεργάζονται ενωμένοι. Οι δύο αδίστακτοι άνδρες ενώνουν τις δυνάμεις τους, με τον Παντελίδη να ζητά μια χάρη από τον Παντελίδη. Αντάλλαγμα για αυτήν τη χάρη είναι πληροφορίες σχετικά με τον Αντώνη Καραδήμο.

Το Ναυάγιο – Συμμαχούν και καταστρέφουν κόσμο

Ο Πέτρος δημοσίως κατηγορεί τον Ιπποκράτη ως κλέφτη, ενώ ο τελευταίος βρίσκεται ξαφνικά στην Κρήτη. Η Ειρήνη απαιτεί εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για τις κλεμμένες φόρμουλες, αλλά εκείνος αποκαλύπτει ένα ακόμα μυστικό, το παρελθόν του πραγματικού “Αντώνη”. Συγκλονισμένη από αυτές τις αποκαλύψεις, η Ειρήνη σχεδιάζει να συναντήσει τον Αντώνη για να μάθει την αλήθεια, ενώ εκείνος της αποκαλύπτει το παρελθόν του και τον λόγο που την αγαπά.

Παράλληλα, ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα του πραγματικού Αντώνη μέσω μιας φωτογραφίας, ενώ το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου πέφτει στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη. Οι μεγαλύτερες ανατροπές, ωστόσο, παραμένουν ακόμα να αποκαλυφθούν. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της Ειρήνης απέναντι στην αλήθεια που θα μάθει από τον Αντώνη; Πώς θα επηρεάσει η ανακάλυψη του Ορφέα για την ταυτότητα του πραγματικού Αντώνη την πορεία της ιστορίας; Ποια άλλα μυστικά μπορεί να κρύβουν ο Πέτρος και ο Ιπποκράτης που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ