Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε μια ευχάριστη εξέλιξη με την επανασύνδεση της Βάσως και του Άγγελου. Η Βάσω ανακαλύπτει την αλήθεια για τους γονείς του Άγγελου και αντιμετωπίζει τον πατέρα της, αλλά εκείνος δεν της αποκαλύπτει τίποτα. Έτσι, αποφασίζει να βρει τον Άγγελο.

Το Ναυάγιο – Με δάκρυα στα μάτια πέφτει στην αγκαλιά του

Η Βάσω φτάνει εσπευσμένα στην Αθήνα και αναζητά τον Άγγελο στην αυλή της Χριστίνας. Όταν ο Άγγελος τη βλέπει, σοκάρεται και τη ρωτά τι θέλει εκεί. Εκείνη του εξηγεί πως γνωρίζει όλη την αλήθεια για τον πατέρα της και τους γονείς του. Ο Άγγελος, συγκινημένος, παραδέχεται ότι έπρεπε να της έχει μιλήσει και της ζητάει συγγνώμη. Η Βάσω, αποφασισμένη, του λέει ότι δεν έχει πλέον οικογένεια, καθώς τους ξέγραψε όλους και ότι η μόνη της οικογένεια είναι εκείνος. Τα δάκρυα κυλούν στα μάτια τους και οι δύο έρχονται πολύ κοντά.

Η Βάσω τον ρωτάει αν θέλει να ξαναβρούν τη σχέση τους και να είναι μαζί για πάντα. Ο Άγγελος τη φιλάει και την αγκαλιάζει σφιχτά, αναζωπυρώνοντας τον έρωτά τους. Αυτή η επανασύνδεση φέρνει χαρά και συγκίνηση στη ζωή τους, δημιουργώντας προσδοκίες για μια ευτυχισμένη συνέχεια στη σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ