Το Ναυάγιο – Το φινάλε της σειράς υπόσχεται δραματικές εξελίξεις. Ο Ιπποκράτης τερματίζει τη ζωή του, ενώ οι ήρωες αποκαθίστανται. Στο επεισόδιο της 11ης Ιουνίου, ο αδίστακτος λιμενικός αρχίζει να χάνει συμμάχους και κυρίως την εμπιστοσύνη της Ειρήνης. Η Ειρήνη καταθέτει υπέρ του Μιχάλη στη δίκη και αποθεώνεται.

Το Ναυάγιο – Καρέ καρέ το τέλος του Ιπποκράτη

Ο Ιπποκράτης γίνεται βίαιος απέναντι στη γυναίκα του και αμέσως μετά φεύγει με τον γιο του, τον Ορφέα. Ζητάει βοήθεια από τον Παντελίδη και κρύβεται στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα και η Ειρήνη ανακαλύπτουν το πτώμα της Κλαίρης και καταγγέλλουν τον Ιπποκράτη στις Αρχές. Η αστυνομία αποτυγχάνει να τον εντοπίσει, αλλά ένα τηλεφώνημα του Ορφέα στην Ειρήνη την οδηγεί μαζί με τον Πέτρο έξω από το εξοχικό.Ο κλοιός γύρω από τον Ιπποκράτη Πανόπουλο στενεύει. Ο Παντελίδης, με τη βοήθεια του Βασιλείου, σχεδιάζει να τον εξουδετερώσει, ενώ η αστυνομία τον αναζητά.

Ωστόσο, ο Ιπποκράτης αποφασίζει να αυτοκτονήσει μπροστά στον Ορφέα. Η Ειρήνη, ελεύθερη πια, περιμένει να κρατήσει τον Ορφέα στην αγκαλιά της και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Πέτρο. Αυτή θα είναι η πιο όμορφη και συγκινητική τους στιγμή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ