Το Ναυάγιο επεισόδια – Η Μαία αντιλαμβάνεται τον ανεπανόρθωτο κλονισμό που προκάλεσε και αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Στελής ενημερώνει τον Πέτρο για την εισαγωγή της μητέρας του στο νοσοκομείο, ενώ η επιστροφή του στην Κρήτη αποτελεί αναπόφευκτη εξέλιξη.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Μαία καίει τον Ιπποκράτη

Παράλληλα, η Πολυξένη ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Δημήτρη, βυθίζοντας τη στον πόνο. Η ένταση μεταξύ της Ειρήνης και του Ιπποκράτη φτάνει στα άκρα, με τον τελευταίο να αναζητά νέους τρόπους απομάκρυνσής της από τη δίκη και τον “Αντώνη”. Ο Μιχάλης βασανίζεται από τις ενοχές του, ενώ ο Παντελίδης του κάνει μια πρόταση. Ο Γιώργης εκδιώκει για μια ακόμα φορά την Αλίκη, η οποία λαμβάνει μια τολμηρή απόφαση. Ο παπά Γρηγόρης αποτυγχάνει να βρει τα χρήματα για την εγχείρηση της Λαμπρινής, ενώ η επιστροφή του γιου της μπορεί να είναι η μοναδική τους σωτηρία.

Έρχεται η ώρα για τον Πέτρο να αποκαλύψει την αλήθεια στους γονείς του. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα για τον “Αντώνη” στην Ειρήνη, ενώ αυτή αποφασίζει να τον ακολουθήσει στην Κρήτη μαζί με τον Στελή. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος προσπαθεί να επισκεφτεί τη μητέρα του πριν την εγχείρηση, χωρίς να τον παρατηρήσει ο Σταμάτης. Η Μαρία προσπαθεί να πείσει τον Μάκη για την ακαταλληλότητα της Λίνας, ενώ εκείνος ετοιμάζει μια έκπληξη για να την γνωρίσει καλύτερα.

Ταυτόχρονα, η Πολυξένη αναζητά απαντήσεις σε βαθιά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά, θέτοντας τον Δημήτρη σε δύσκολη θέση. Η Μαριάννα φοβάται ότι η σχέση της Ειρήνης με τη Στέλλα θα αποκαλυφθεί, και συνειδητοποιεί τη βαθιά τραυματική θέση που βρίσκεται. Ο Πέτρος συναντά επιτέλους τη μητέρα του μετά από μήνες στο νοσοκομείο, συντροφιά με τον έντονο συναισθηματικό φορτίο που συνοδεύει αυτή την αναμέτρηση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ