Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Ιπποκράτης κρατά αιχμάλωτη την Ειρήνη, προκαλώντας συναρπαστικές εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Η Ειρήνη, αντιμέτωπη με την ανελέητη αυθαιρεσία του Ιπποκράτη Πανόπουλου, ζει στιγμές αγωνίας και φόβου μέσα στο σπίτι του.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Ιπποκράτης τσιμπάει το δόλωμα

Καθώς διαβάζει αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Κλαίρης, διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της ίσως να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της και αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια και να σώσει τον μικρό Ορφέα. Παράλληλα, ο Πέτρος, υποκινούμενος από τη Χριστίνα, αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα στους Άγγελο και Μάκη. Η αποκάλυψη αυτή τους σοκάρει, αλλά αντί να τον παραδώσουν στις αρχές, αποφασίζουν να συνεργαστούν μαζί του για να αντιμετωπίσουν τον Ιπποκράτη.

Καθώς η Ειρήνη ενημερώνει τον Πέτρο για τα χάπια που της χορηγεί ο Ιπποκράτης μέσω της Δήμητρας, αρχίζει ένα σχέδιο δράσης για να ανατρέψουν την κατάσταση. Ο Πέτρος, ο Άγγελος και ο Μάκης, με την υποστήριξη της Στέλλας την ρίχνουν ως δόλωμα, και ετοιμάζουν σχεδιασμένη επίθεση με στόχο να αποκαλύψουν τα εγκλήματα του Ιπποκράτη και να απελευθερώσουν την Ειρήνη και τον μικρό Ορφέα από τον κακόδοξο έλεγχο του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ