Το Ναυάγιο Επεισόδια – Ο Παντελίδης αποφασίζει να μην αφήσει τίποτα στην τύχη του. Ο στόχος του είναι να αποφύγει τη δίκη του πλοιοκτήτη του «Φοίνιξ», και γι’ αυτό είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει όποιον βρεθεί στον δρόμο του.

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Κάνει τόπι στο ξύλο τον Γιώργη

Κορυφαίος στη λίστα του είναι ο Γιώργης, ο οποίος από την αρχή στέκεται δίπλα στα θύματα για να αποκαλυφθούν τα γεγονότα του μοιραίου ναυαγίου. Καθώς ο Γιώργης δεν υποχωρεί στις απειλές του δικηγόρου, ο Παντελίδης εξοργίζεται. Μια πληροφορία που φτάνει στα χέρια του τον διεγείρει περισσότερο. Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την παράνομη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Αναγκάζει τον δημοσιογράφο να συναντήσει τον Βασιλείου, εκβιάζοντάς τον, και παράλληλα κρατάει κρυφή την ταυτότητα του εραστή της συζύγου του Βασιλείου.

Ο Βασίλης, αισθάνεται προδομένος και χάνει τον έλεγχο. Συναντά τον Γιώργη και επιτίθεται αμέσως, χωρίς ανοχή για εξηγήσεις. Πιάνονται στα χέρια μπροστά στα μάτια του Μιχάλη, που προσπαθεί να τους χωρίσει. Ο Γιώργος νιώθει τύψεις και οργή για τον Παντελίδη. Αυτός, ωστόσο, συνεχίζει τις πιέσεις. Του απειλεί να αποκαλύψει τον βιασμό της Αλίκης αν δεν σταματήσει τις απειλές. Παράλληλα, προετοιμάζεται για τη συνέντευξη με τον Βασιλείου, υποσχόμενος να μην υποκύψει άλλο στην ταπείνωση.

Ο Βασίλης, μετά από την αποκάλυψη της σχέσης του Γιώργη με την Ασημίνα, εξομολογείται στη Στέλλα τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα κι εκείνη προσπαθεί να του συμπαρασταθεί. Απότομα, η κατάσταση επιδεινώνεται, καθώς η Στέλλα εισέρχεται σε επείγουσα κατάσταση. Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή, καθώς παλεύει για να διατηρήσει τη ζωή της και το μωρό της. Όσο ο Βασίλης περιμένει έξω από την αίθουσα, ελπίζει να ακούσει καλά νέα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ