Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τον Στελή να ενημερώνει τον Πέτρο για την κατάσταση της μητέρας του και τον καλεί να την επισκεφθεί στην Κρήτη.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κινδυνεύει για να βρεθεί κοντά της

Έτσι όταν τον βρίσκει στην αυλή αποφασίζει να τον ενημερώσει για την υγεία της μητέρας του, παροτρύνοντάς τον να ταξιδέψει άμεσα για να τη δει, υποσχόμενος ότι θα τον ακολουθήσει σύντομα. «Έχει θέμα με τη χολή τση, ξάργησε να το κοιτάξει και την πήγανε στο νοσοκομείο άρον άρον. Θα της βάλουνε μαχαίρι. Αν δεν προφτάσεις να τση πεις ότι σώθηκες θα το κουβαλάς βάρος μια ζωή». Αν δεν προλάβεις να της πεις ότι ζεις, θα πεθάνει με αυτό τον καημό.

Ο Πέτρος, ενώ σκέφτεται σοβαρά τα λόγια του Στελή, αποφασίζει να ρισκάρει για να είναι δίπλα στη μητέρα του. Αμέσως αναζητά τον Κλέωνα και του ζητάει άδεια να απουσιάσει για λίγες μέρες, ενώ αναγκάζεται να εξηγήσει στην Χριστίνα τους πραγματικούς λόγους της ξαφνικής του αποχώρησης. Παράλληλα, στην Κρήτη, ο γιατρός ενημερώνει τον παπά πως θα χρειαστούν πολλά χρήματα για την επέμβαση. Η Λαμπρινή, ανησυχώντας, πιέζει για να φύγουν, αλλά ο παπάς της υπόσχεται ότι θα βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ