Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Αλίκη αντιμετωπίζει την οργή του Παντελίδη στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς εκείνος της επιτίθεται σωματικά καθώς η Αλίκη αποφασίζει, λοιπόν, να μην μείνει αδρανής. Κατά τη διάρκεια της δίκης για το ναυάγιο, η Αλίκη κάνει μια θαρραλέα κίνηση.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κάνει μαύρη στο ξύλο την Αλίκη

Καταθέτει κατά του Βασιλείου, αποκαλύπτοντας ένα πιστοποιητικό που θα αποδείξει την αθωότητα των ναυαγών και θα εκθέσει τον Παντελίδη. Η ανατροπή αυτή φέρνει νέο φως στην υπόθεση και αρχίζει να διαμορφώνεται μια νέα προοπτική για τη δικαιοσύνη. Ο Παντελίδης, παρά την καταδίκη του Βασιλείου, δεν παραιτείται. Αντίθετα, σχεδιάζει να βοηθήσει τον Ιπποκράτη να κρυφτεί με τον γιο του στο εξοχικό του, ενώ η αστυνομία τον καταδιώκει μετά την καταγγελία Ειρήνης και Δήμητρας.

Όμως, η Αλίκη δεν έχει δει ακόμα την τελευταία του κίνηση. Βλέπει το σκληρό πρόσωπο του Παντελίδη σε όλο του το μεγαλείο. Ο δικηγόρος, γεμάτος από οργή και μίσος, επιτίθεται σε εκείνη με αδιαλλαξία και βία και την χτυπά δίχως έλεος. Η δίκη ολοκληρώνεται με την καταδίκη του Βασιλείου, αλλά ο Παντελίδης βρίσκει τρόπο να τον απελευθερώσει από τη φυλακή. Η Αλίκη αποφασίζει να κάνει έκτρωση και αρχίζει μια νέα ζωή δίπλα στον Γιώργη, αποφεύγοντας τις σκιές του Παντελίδη και επιδιώκοντας τη δική της ευτυχία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ