Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς, η εξέλιξη των γεγονότων θα συγκλονίσει το κοινό, καθώς θα αποκαλυφθούν τα σκοτεινά σχέδια που κρύβονται πίσω από τα γεγονότα. Η Ειρήνη θα ανακαλύψει ότι ο Ιπποκράτης είναι υπεύθυνος για τη ληστεία των φόρμουλων των αρωμάτων, φέρνοντας καταιγιστικές εξελίξεις στην πλοκή.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Βρομοδουλειές του έρχονται στο φως

Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Ειρήνη στο ταξίδι της θα είναι τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες. Η εμφάνιση του Πέτρου στο νησί θα της προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας. Καθώς θα ζήσουν ρομαντικές στιγμές μαζί, ο Πέτρος θα της εκφράσει τα συναισθήματά του. Ωστόσο, η ξαφνική εμφάνιση του Ιπποκράτη στην Κρήτη θα διακόψει απότομα την ευτυχία τους. Η Ειρήνη θα προσπαθήσει να διαλευκάνει τα πράγματα, ενώ ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζει το σοκ από την αποκάλυψη ότι ο Ιπποκράτης προσπάθησε να κλέψει τις φόρμουλες των αρωμάτων.

Καθώς ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει το εγκληματικό παρελθόν του Αντώνη Καραδήμου, η Ειρήνη βυθίζεται σε ανασφάλεια και αναστάτωση. Όμως, ο Πέτρος αποφασίζει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, αφήνοντας την Ειρήνη άφωνη μπροστά στην αλήθεια. Οι σχέσεις θα δοκιμαστούν και οι χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις των πράξεών τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ