Το Ναυάγιο – Ο Παντελίδης θα αποκαλύψει τον πιο σκοτεινό του εαυτό στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς σχεδιάζει να καταστρέψει τη ζωή της Στέλλας. Η Στέλλα, μετά τη γέννα, ετοιμάζεται να προχωρήσει επαγγελματικά, αλλά ο Παντελίδης έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Ο Μιλτιάδης θα της μπει εμπόδιο και θα την αποτελειώσει.

Το Ναυάγιο – Δίνει την χαριστική βολή στην Στέλλα

Η Ελένη ενημερώνεται από την Αλίκη για τα σχέδια του Παντελίδη εναντίον της Στέλλας και, αρχικά, αμφισβητεί τα γεγονότα. Ωστόσο, μια ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης επιβεβαιώνει τις υποψίες της. Ο όμιλος Βασιλείου έχει ετοιμάσει πλοίο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας, στην οποία θα συμμετάσχει η Στέλλα. Αντιδρώντας με οργή, η Στέλλα ανακοινώνει ότι αρνείται να συμμετάσχει στην ταινία, παρότι ο Βασίλης και η Ελένη προσπαθούν να την πείσουν. Καταφέρνει να φτάσει στο γραφείο του Παντελίδη και εκεί αντιμετωπίζει τον ίδιο και τον Βασιλείου, εξαπολύοντας την οργή της.

Με δάκρυα στα μάτια και οργή στην καρδιά, ανακοινώνει ότι η δουλειά της έχει καταστραφεί λόγω των ενεργειών τους. Ο Παντελίδης, με ειρωνεία, την επικρίνει για τις αποφάσεις της και της υποδεικνύει τις οικονομικές απώλειες που έχει υποστεί. Τέλος, η Στέλλα βλέπει τον Ιπποκράτη να εισέρχεται στο γραφείο του Παντελίδη και συνειδητοποιεί τις κρυφές συναλλαγές μεταξύ τους. Οι επόμενες εξελίξεις υπόσχονται δραματικά γεγονότα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ