Η φωτιά στην Πάτρα βρίσκεται σε εξέλιξη με την κατάσταση στις περιοχές Σούλι, Ελεκίστρα και Εγλυκάδα να είναι δύσκολη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του best έχει ζητηθεί να γίνει εκκένωση σπιτιών κοντά στον καταυλισμό και στο κλαμπ του τένις στην Εγλυκάδα, στο οποίο και έχει στηθεί το κέντρο επιχειρήσεων.

Τρία είναι αυτή την ώρα τα μέτωπα της φωτιάς. Ενα στην Καρυά, ένα στον Ριγανόκαμπο και ένα μεταξύ Εγλυκάδας και Περιβόλας. Επιχειρούν τρία PZL και πολλές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η φωτιά έχει φτάσει στον καταυλισμό των Ρομά που βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με τους κουβάδες στα χέρια φωνάζοντας καιγόμαστε.

Την ίδια ώρα στο Σούλι το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκένωσης κάποιοι κάτοικοι εξακολουθούν να μη θέλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να προστατεύσουν όπως λένε την περιουσία τους.

Στον Ριγανόκαμπο που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης καθώς υπάρχει κίνδυνος για τις εγκαταστάσεις του διυλιστηρίου, το οποίο τροφοδοτεί με νερό το μεγαλύτερο μέρος της Πάτρας.

Στην Ελεκίστρα συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες με τους ανέμους να είναι ιδιαίτερα ισχυροί. Κάποιοι κάτοικοι προληπτικά, μόνοι τους, απομακρύνθηκαν από το χωριό με τα αυτοκίνητά τους ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχει φτάσει στο Νεκροταφείο του Σουλίου και στη Μόμα.