Σασμός – Ο Αντώνης θα εξοργιστεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μαζί με τη Μαρίνα, θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν επειγόντως στην Άνω Ποριά. Ο λόγος είναι η φυλάκιση της Βασιλικής, γεγονός που θα προκαλέσει σοκ.

Σασμός – Χαιρετίσματα από τον Λάζαρο – Η Βασιλική σε σοκ

Η Βασιλική θα βρεθεί σε ένα κρύο και σκοτεινό κελί, όπου θα καταρρεύσει από τις μαύρες σκέψεις για το μέλλον της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας περίεργος άντρας θα εμφανιστεί έξω από το κελί της, ντυμένος αστυνομικός. Θα την κοιτάξει και θα της πει: “Χαιρετίσματα από τον Λάζαρο” και στη συνέχεια θα φύγει. Η Βασιλική θα καταρρεύσει. Εκείνη τη στιγμή, στο τμήμα θα βρίσκονται ο Μύρωνας και η Ντίνα, αλλά δεν θα αντιληφθούν την παρουσία του παράξενου αυτού άντρα. Ο Αντώνης θα μάθει ότι κάποιος άγνωστος εισέβαλε στις φυλακές ντυμένος αστυνομικός και θα τρελαθεί.

Θα ξεσπάσει και θα φωνάξει, εκφράζοντας την απορία του πώς κατάφεραν οι εργαζόμενοι να ξεγελαστούν έτσι. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να καθησυχάσει τη Βασιλική, η οποία θα βρίσκεται σε τεράστιο πανικό μετά από αυτή την ιδιαίτερα περίεργη επίσκεψη στο κελί της. Ο Αντώνης θα βρεθεί σε μια δύσκολη θέση, προσπαθώντας να καταλάβει πώς συνέβη αυτό και πώς θα μπορέσει να προστατεύσει τη Βασιλική από περαιτέρω κινδύνους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ