Σασμός – Η Θοδώρα, μετά την επανασύνδεσή της με τον Γιώργο, αισθάνεται ευτυχισμένη και αιφνιδιασμένη από την αλλαγή της τύχης της. Ωστόσο, η χαρά της διαλύεται από ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα που λαμβάνει. Το μωρό που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στα σκαλιά της εκκλησίας, το οποίο είχε αγκαλιάσει με όλη της την καρδιά από την πρώτη στιγμή, και φιλοξενείται στο ίδρυμα μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες του ζευγαριού είναι έτοιμο να καταλήξει στην αγκαλιά της βιολογικής του μητέρας.

Σασμός – Ράκος η Θοδώρα – Χάνει την ευτυχία μέσα απο τα χέρια της

Αυτό το μωρό ήταν ο κρίκος που συνέδεσε ξανά τη Θοδώρα με τον Γιώργο. Όμως, η ευτυχία της δεν διαρκεί για πολύ. Η μητέρα του μωρού, παρότι αντιμετωπίζει προβλήματα, επιθυμεί να έχει κοντά της το παιδί της. Η Θοδώρα αισθάνεται κατακλυσμένη από απόγνωση καθώς συνειδητοποιεί ότι οι προσδοκίες της για μια οικογένεια με τον Γιώργο και το παιδί ξαφνικά καταρρέουν. Οι προσπάθειές της για υιοθεσία δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω της απρόσμενης επιθυμίας της βιολογικής μητέρας να κρατήσει το παιδί κοντά της.

Τώρα, η Θοδώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δύσκολο δίλημμα. Πρέπει να αντιμετωπίσει την απογοήτευση και να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει η ζωή της, ανάμεσα στην επιθυμία της για μια οικογένεια με τον Γιώργο και την ανάγκη να σταθεί στο πλευρό του παιδιού που αγαπά. Παρά την απογοήτευσή της, η Θοδώρα αποφασίζει να μην εγκαταλείψει το όνειρό της για μια οικογένεια. Αντίθετα, αποφασίζει να αγωνιστεί για το μέλλον που επιθυμεί, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αντιμετωπίσει περαιτέρω προκλήσεις και δυσκολίες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ