Σασμός – Η Μαρίνα δίνει στο Μαθιό τρίμηνη διορία για να γνωρίσει το παιδί του και μετά να παραδοθεί. Όμως θα την δούμε να φτάνει στα άκρα και να συγκρούεται με τη Βασιλική. Αυτή, αισθάνεται σιγουριά πως ο Χρήστος δεν μπορεί να δέσει την υπόθεση της δολοφονίας του Λάζαρου, όμως κάνει λάθος.

Σασμός – Μαρίνα – Βασιλική σε πόλεμο

Η Μαρίνα μένει αλύγιστη απέναντι στο Μαθιό και εκείνος είναι έτοιμος να παραδοθεί, όμως η γιαγιά Ειρήνη τον αποτρέπει. Ωστόσο, η μέρα που θα ξημερώσει στην Άνω Ποριά θα ανατρέψει τις ζωές όλων. Ο Μαθιός φαίνεται ότι κερδίζει το χρόνο που θέλει και η εξέλιξη αυτή προκαλεί ανακούφιση σε όλη την οικογένεια. Και όσο ο Αντώνης συνεχίζει να πιέζει τη Μαρίνα να του πει τι τη βασανίζει τόσο καιρό, εκείνη, για να τον αποφύγει, πηγαίνει μια βόλτα στη θάλασσα με πολύ σκοτεινές σκέψεις και θολωμένο μυαλό.

ΠΑράλληλα, όσο ο Γιώργος με τη Θοδώρα προετοιμάζονται για το γάμο τους, η Βασιλική αποφασίζει να κάνει μία τελευταία προσπάθεια να πείσει τη Μαρίνα να μην καταδώσει τον Μαθιό. Ωστόσο, η σύγκρουση των δύο γυναικών θα είναι σκληρή και κανείς δεν θα περάσει ανεπηρέαστος από αυτήν, όπως θα φανεί στην συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ