Σασμός επόμενα επεισόδια – Η δραματική σειρά του ALPHA «Σασμός» ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου, μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν. Οι σεναριογράφοι έχουν ετοιμάσει μεγάλες ανατροπές, αποκαλύψεις και τραγικές εξελίξεις. Η σειρά θα κλείσει όπως άνοιξε, με ένα φονικό που θα προκαλέσει θρήνο και σοκ.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Υπογράφει το σασμό με το αίμα του

Ο Μαθιός, σε κάποια στιγμή, αποφασίζει να παραδοθεί για τον φόνο του Στεφανή, εκπληρώνοντας την υπόσχεση που έδωσε στη Μαρίνα. Ξέρει καλά πως αυτή η κίνηση θα προκαλέσει την οργή της οικογένειας των Βρουλάκηδων, που είναι ήδη διχασμένοι εξαιτίας του θανάτου του Λάζαρου, και η ζωή του θα κινδυνεύσει ακόμα περισσότερο. Ο Μαθιός ομολογεί πως σκότωσε τον Στεφανή και συλλαμβάνεται. Τα μέλη της οικογένειάς του, που γνώριζαν την αλήθεια, βρίσκονται στο πλευρό του και ζητούν από την Αστυνομία να τον παρακολουθεί συνεχώς, καθώς πιστεύουν πως τα αντίποινα από τους Μουντάκηδες θα είναι σκληρά.

Η Αστυνομία φυλάσσει τον Μαθιό νυχθημερόν, ενώ η είδηση της ομολογίας του γίνεται ευρέως γνωστή, προκαλώντας σοκ. Οι Μουντάκηδες, διψασμένοι για εκδίκηση, οργανώνουν τα πάντα για να τον εξοντώσουν κατά τη μεταγωγή του, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ένας από αυτούς καταφέρνει να πλησιάσει τον Μαθιό και, χωρίς να προλάβει κανείς να αντιδράσει, τον πυροβολεί. Ο Μαθιός πέφτει στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος και πεθαίνει. Κανείς δεν καταφέρνει να τον σώσει, και όλοι είναι σοκαρισμένοι. Η Καλλιόπη, η Βασιλική και ο Αστέρης αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία που συνέβη.

Θρηνούν και οδύρονται για τον χαμό του, ενώ όλη η Άνω Ποριά τους συμπαραστέκεται. Η Βασιλική, ειδικά, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς βλέπει για ακόμη μία φορά τη ζωή της να καταστρέφεται με θλιβερό τρόπο. Ο θάνατος του Μαθιού προκαλεί θλίψη σε όλους, και κάποιοι φοβούνται πως ίσως ξεσπάσει νέο φονικό στην οικογένειά του. Ωστόσο, υπάρχει και η ελπίδα πως ίσως έτσι επέλθει τελικά ο πολυπόθητος σασμός, καθώς εξαιτίας του Μαθιού ξεκίνησαν όλα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ