Σασμός επεισόδια – Ο Γιώργος μαθαίνει από τον Αντώνη για την αλλοίωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA της Βασιλικής και χάνει την εμπιστοσύνη που του είχε. Δεν μπορεί να κατανοήσει τα κίνητρα της πράξης του.

Σασμός επεισόδια – Σώσει τον Ανδρέα απο την παγίδα

Παράλληλα, ο παππά-Μιχάλης αποφασίζει να πάρει δράση μετά την εκμυστηρευτική συνάντησή του με τη Βασιλική, η οποία του εξέφρασε ανησυχία για τα απειλητικά σημειώματα που δέχεται με τον Μαθιό, ενώ ο Αντώνης αποφασίζει να επισπεύσει την αναχώρησή του με τη Μαρίνα. Η γιαγιά Ειρήνη, παρότι είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο να επικοινωνήσει με τον Ανδρέα για να την βοηθήσει να εντοπιστεί από την αστυνομία, αλλάζει γνώμη.

Δεν επιθυμεί να προδώσει τον ανιψιό της, αλλά δεν σκοπεύει να μπλεχτεί σε συγκρούσεις με τον Αντώνη, τη Μαρίνα και τον Παύλο. Έτσι, ενημερώνει τον Τηλέμαχο για το σχέδιο εντοπισμού του Ανδρέα. Αν και θα τηλεφωνήσει στον Ανδρέα παρουσία του Φραγκιαδάκη, ο Τηλέμαχος θα έχει ειδοποιηθεί εγκαίρως ώστε να εξαφανιστεί αμέσως μετά την κλήση της. Τι μυστικά κρύβονται πίσω από τις απειλητικές επιστολές που λαμβάνει η Βασιλική; Ποιές θα είναι οι συνέπειες μετά την πράξη της γιαγιάς Ειρήνης;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ