Σασμός εξελίξεις – Ο Γιακωβάκης το πρώτο πράγμα που κάνει αμέσως μετα την απαγγελία κατηγορίας έναντι στην Βασιλική, ενημερώνει ταυτόχρονα και τη Στέλλα, ως δικηγόρο της οικογένειας Σταματάκη, για την απόφασή του να απαγγείλει κατηγορίες στη Βασιλική και να αποφασίσει την άμεση προφυλάκισή της. Με τον έρωτα τους να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Σασμός εξελίξεις – Ράκος ο Τηλέμαχος αποφασίζει να ..

Μετά την απαγγελία κατηγοριών στη Βασιλική για το θάνατο του αδελφού του, Λάζαρου, όλοι τρέμουν για την αντίδραση του Τηλέμαχου. Όλοι μαζί προσπαθούν να τον πείσουν να μην εκδικηθεί για το θάνατό του και κυρίως να συγκρατήσει την οικογένειά του από πράξεις αντεκδίκησης. Ωστόσο, ο Τηλέμαχος έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του, καθώς σκέφτεται να φύγει από την Κρήτη, να βρει τον Ανδρέα και να συνεργαστεί μαζί του. Παράλληλα, γροθιά στο στομάχι είναι για τη Θοδώρα οι εξελίξεις με την υιοθεσία του μωρού που είχαν αφήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά την αποβολή της, θα μπορούσαν επιτέλους να δημιουργήσουν μια οικογένεια με τον Γιώργο. Το τηλεφώνημα από την Πρόνοια, ωστόσο, και η ενημέρωση ότι επέστρεψε η βιολογική του μητέρα, συντρίβει τα όνειρά τους. Τα γέλια και τη χαρά ανάμεσα στο ζευγάρι διαδέχονται η θλίψη και η απόγνωση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ