Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 95 – Ο Τηλέμαχος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη εξέλιξη σε ό,τι αφορά τον εξαφανισμένο αδελφό του, Ανδρέα. Εώς τώρα τον θεωρούσε αγνοούμενο, έτσι όταν λαμβάνει ένα μήνυμα που του ανακοινώνει τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη και την απόφασή του να παραμείνει εκεί για πάντα ξαφνιάζεται.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 95 – Ο Ανδρέας είναι ζωντανός

Ο Μαθιός, αφού ετοιμάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Νάντια σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της Στεφανή, προσπαθεί να λύσει τις απορίες της. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ καλεί τον Αστέρη στο αλουμινάδικο. Παρά την παρουσία της Σάντρας εκεί, του αναφέρει ότι είναι μόνος και ότι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι. Η Αργυρώ, ακούγοντας τη φωνή μιας γυναίκας, αμφισβητεί αν ο Αστέρης λέει την αλήθεια ή αν προσπαθεί να την εξαπατήσει.

Ταυτόχρονα, ο Παντελής εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στην Καλλιόπη για το γεγονός ότι όλοι στο χωριό μάθανε για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, εκτός από την οικογένειά του. Αισθάνεται παραγνωρισμένος καθώς δεν τους κάλεσαν ούτε καν στο πάρτι. Αν και η καπετάνισσα προσπαθεί να τον καταλάβει, αναφέροντας ότι ήταν απλώς μια μικρή οικογενειακή εκδήλωση και ότι το πραγματικό πάρτι θα γίνει στο μαγαζί της, ο Παντελής παραμένει πικραμένος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ