Σασμός – Η Στέλλα και ο Χρήστος καταφέρνουν τελικά να παντρευτούν στον Σασμό, αλλά ένα σοβαρό γεγονός θα διακόψει το γλέντι του γάμου τους. Η Στέλλα λέει το πολυπόθητο “ναι” στον Χρήστο και ξεκινούν να σχεδιάζουν το μέλλον τους και να προετοιμάζουν τον γάμο τους.

Σασμός – Απρόσμενο γεγονός διαλύει το γάμο Στέλλας – Χρήστου

Ο παπά Μιχάλης, παρότι χαίρεται για τη Στέλλα, νιώθει κάποιους φόβους. Η Ντίνα τους επιβεβαιώνει με μια είδηση που μαθαίνει. Ο γάμος τελικά γίνεται και το γλέντι κορυφώνεται. Εκείνη την ώρα, ο Μύρωνας τους ενημερώνει για ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί όλο το χωριό. Τα σκίτσα της Βασιλικής για τον άντρα που εμφανίστηκε στο κελί της ως αστυνομικός και της είπε ότι κάποιος δικός της θα πάει να κάνει παρέα στον Λάζαρο, οδηγούν στον Μηνά.

Η σύλληψη του Μηνά φέρνει ανακούφιση, καθώς η αστυνομία πιστεύει ότι θα τους βοηθήσει να εντοπίσουν τους πραγματικούς υπαίτιους των χτυπημάτων κατά των Σταματάκηδων. Ο Γιάννος και ο Μανούσος αποφασίζουν να σταματήσουν μέχρι να περάσει η μπόρα, ώστε να σχεδιάσουν με ηρεμία το επόμενο χτύπημά τους. Πώς θα επηρεάσει η σύλληψη του Μηνά τις ισορροπίες στο χωριό; Θα καταφέρουν η Στέλλα και ο Χρήστος να βρουν την ηρεμία που επιζητούν μετά από αυτή την αναταραχή; Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της αστυνομίας για να εξαρθρώσει το κύκλωμα που χτυπάει τους Σταματάκηδες;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ