Σάκης και Μαριαλένα επιστρέφουν σε μια αγαπημένη τους συνήθεια.

 

Ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του φετινού Survivor και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η τρίτη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του Skai, συνεχίζουν και μετά την έξοδο από το Survivor τις κοινές εμφανίσεις και τα κοινά ταξίδια.

Σάκης και Μαριαλένα βρέθηκαν πριν μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη μαζί και με την Ελευθερία Ελευθερίου όπου δεν παρέλειψαν να κάνουν live στο Instagram και με τον δεύτερο του παιχνιδιού, Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον covid19 και παραμένει σε κατ΄οίκον καραντίνα.

Και δεν είναι μόνο το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη! Ο νικητής του Survivor και η πάλαι ποτέ αγαπημένη του, παρότι πέρασαν πέντε μήνες μαζί σαν κανονικότατο ζευγάρι στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και παρότι δηλώνουν πως δεν είναι σε σχέση, θα επιστρέψουν σε μια αγαπημένη παλιά τους συνήθεια.

Μόλις χθες, Σάκης και Μαριαλένα παρέα με τον… κουμπάρο Τριαντάφυλλο βρέθηκαν στην θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.
Εκεί απέφυγαν τις δηλώσεις στις κάμερες που τους περίμεναν γιατί δήλωσαν πως δέχονται πιέσεις να μην μιλούν!

Από την άλλη, ο Σάκης μας επιβεβαίωσε με stories στο Instagram πως κάτι που λάτρευε να κάνει στην πρώτη καραντίνα τον Μάρτιο του 2020, όταν ακόμα ήταν σε σχέση και συγκατοικούσε με τη Μαριαλένα, επιστρέφει!