Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή προκαλεί ακόμα περισσότερη οργή στην Μαρίνα για τον Μάνο με την αποκάλυψη ότι εκείνος έχει πάρε δώσε με την Αφροδίτη και μάλιστα μπαινοβγαίνει στο σπίτι της μέσα στη νύχτα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Μάνος Μαρίνα για πάντα μαζί

Η Μαρίνα δεν χάνει χρόνο και του ζητά εξηγήσεις από τον Μάνο για την επίσκεψη του στο σπίτι της γιατρίνας. Αρχικά, εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν αισθανόταν καλά και επισκέφθηκε το σπίτι της Αφροδίτης, αλλά η Μαρίνα δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει τη φράση του καθώς δεν τον πιστεύει και του ζητά να είναι ειλικρινής και να παραδεχθεί ότι υπήρξε κάτι περισσότερο μεταξύ τους.

Ωστόσο, ο Μάνος εξακολουθεί να αρνείται και επιμένει ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο ανάμεσά τους, χαρακτηρίζοντας το όλο περιστατικό ως παρεξήγηση. Παρόλα αυτά, η Μαρίνα δεν είναι πεπεισμένη και εξακολουθεί να υποψιάζεται ότι κρύβεται κάτι περισσότερο.

Στη συνέχεια, επιστρέφει στο σπίτι, ανακοινώνοντας στον Μάνο ότι το κάνει αποκλειστικά για χάρη του παιδιού τους, απορρίπτοντα κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης τους.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος και η Αφροδίτη έχουν ήδη αποφασίσει να γίνουν ζευγάρι, και, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η Μαρίνα τυχαία, τους βλέπει μαζί. Έτσι, καταλαβαίνει πόσο λάθος ήταν να υποψιάζεται τον Μάνο και του ζητά συγνώμη, κάνοντας τον να κλαίει από χαρά που είναι και πάλι μαζί.