Οι εξελίξεις που έρχονται στο «Προξενιό της Ιουλίας» είναι άκρως καθηλωτικές, σύμφωνα όσα αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας μέσα από τη Super Κατερίνα, για το ποιος θα είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Γιωργίκη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ο Μελέτης Ηλίας, τόνισε ότι αυτή η πληροφορία δεν του έχει αποκαλυφθεί από τον σεναριογράφο αλλά ο ίδιος δε θα ήθελε αυτό να το έχει διαπράξει ο Χρήστος, ο γιος του.

Παρόλο που στο βιβλίο ο γιος του είναι αυτός που τον σκοτώνει, το σενάριο ακολουθείται με βάση το βιβλίο και όχι απολύτως πιστά σε αυτό.Παράλληλα, σχολίασε με ανησυχία το ενδεχόμενο ο Γιωργίκης να μάθει ότι το παιδί της Ιουλίας δεν είναι δικό του.

Ο Μελέτης Ηλίας τόνισε ότι αυτό είναι το μαύρο σημείο, καθώς δεν υπήρχαν αποδείξεις εκείνη την εποχή, μόνο απλές υποψίες. Αυτές οι υποψίες είναι αυτές που δημιουργούν την αμφιβολία και οδηγούν σε εσωτερική αντίθεση.

Αυτό είναι κάτι που ο Γιωργίκης αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά καθώς ο Χρήστος, όπως φάνηκε, δεν είναι δικό του παιδί και αυτό προέκυψε μέσα από υποψίες. Ο Γιωργίκης μπορεί εν τέλει να πιστεύει ότι ίσως και να είναι δικό του παιδί. Αυτό ενδεχομένως θα αποτελέσει τον τελικό πλήγμα για τον ίδιο.