Ο Ντίνος βρίσκεται σε ένα σημείο όπου αισθάνεται πως χάνει τη λογική του. Απότομα και χωρίς προειδοποίηση, η Μιράντα αποφασίζει να τον χωρίσει, να παραχωρήσει το ποσοστό της στον Σίμο, και να καταργήσει όλα τα όνειρα που είχαν μαζί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Ντίνος απαιτεί εξηγήσεις, ενώ η Μιράντα, προσπαθώντας να βρει μια δικαιολογία για να τον αποφύγει, του λέει ότι επέστρεψε στην αγκαλιά του Φώτη.

Ο Ντίνος, ωστόσο, δεν μπορεί να αποδεχθεί αυτήν την ανακοίνωση και αποφασίζει να πάει στο σπίτι των Μπουραντάδων όπου βρίσκει τη Μιράντα. Εκείνος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που η Μιράντα βρίσκεται εκεί.

Απαιτεί εξηγήσεις, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρεςTv, ακόμα μια φορά δεν λαμβάνει απαντήσεις που να τον καλύπτουν. Αυτό που του λέει η Μιράντα είναι ότι μετέφερε το μερίδιό της στο κατάστημα του Σίμο επειδή η Αμαλία δεν το δεχόταν, αλλά ο Ντίνος δεν καταλαβαίνει την πραγματική σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Ο άνδρας που η Μιράντα αγαπά βρίσκεται μπροστά της, παλεύοντας για τη σχέση τους. Αυτό την συγκινεί βαθιά και, σε μια στιγμή αδυναμίας, τον φιλάει. Η Αμαλία τους παρατηρεί αγκαλιασμένους και νιώθει ότι αποτύχει και πάλι στο να πληγώσει την κόρη της.

Στη συνέχεια, αποκαλύπτει τα αισθήματά της στον Χριστόφορο, προσπαθώντας να ανοίξει την καρδιά της. Αυτός, με γενναιότητα, την ακούει και την στηρίζει. Παράλληλα, μιλά στην Αμαλία προσπαθώντας να την πείσει να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το βράδυ που έπεσε θύμα της ερωτικής εμμονής του Πάρη.

Η ίδια, με τη στήριξη της Μιράντας, αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες του βιασμού που υπέστη και εξοργίζεται ακόμη περισσότερο. Τώρα, είναι αποφασισμένη να καταδικάσει τον Πάρη και να αγωνιστεί για την επιμέλεια του γιου της.

Έχει ανακαλύψει τη δύναμη να πολεμήσει την οικογένεια Βασιλείου και απολύει την Όλγα από τη θέση της στην τράπεζα. Μετά από συμβουλές από τον δικηγόρο της, αποφασίζει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Πάρη, προσπαθώντας να του διαφωτίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης.