Παγιδευμένοι εξελίξεις – Η δραματική σειρά, που προβάλλεται μέσω του ΑΝΤ1, προβλέπεται να συνεχίσει την ανατρεπτική της πορεία, φέρνοντας νέες εξελίξεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας. Η Λίνα, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει έναν ακραίο κίνδυνο, καθώς ένας άνδρας σκοπεύει να τη βλάψει, ενώ εκείνη δεν έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Σοκ – Η Λίνα δολοφονείται

Αυτός ο άνδρας είναι ο Κώστας. Ο νέος φίλος του Θοδωρή, ο οποίος φαίνεται εξυπηρετικός και πρόθυμος να τον βοηθήσει, κρύβει όμως ένα μεγάλο μυστικό. Στην πραγματικότητα, είναι ο αδελφός του Άκη και επιδιώκει να εκδικηθεί τη Λίνα, που θεωρεί ότι του αφαίρεσε τη ζωή. Εν τω μεταξύ, η Άννα συνεργάζεται με τον Χατζή για να σώσει τον Δημήτρη από τη φυλακή, όμως αποκαλύπτει τη συνεργασία του Κώστα με τον Ιάσονα. Όλοι σύντομα μαθαίνουν την πραγματική ταυτότητα του πρώτου και μένουν άναυδοι. Κατέχοντας παραπάνω πληροφορίες για τον Κώστα, αυτός εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος και σχεδιάζει την επόμενη κίνησή του. Ο στόχος του είναι να δολοφονήσει τη Λίνα.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Κώστας αρπάζει την ανιψιά της Άννας και τη μεταφέρει σε ένα απομακρυσμένο μέρος. Κρατώντας ένα μαχαίρι, απειλεί να της αφαιρέσει τη ζωή. Η κοπέλα, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να σώσει τη ζωή της, ενώ οι δύο τους καταλήγουν σε μια σωματική αναμέτρηση. Τα αγαπημένα πρόσωπα της Λίνας έχουν αντιληφθεί την απουσία της και έχει σημάνει συναγερμός. Όλοι συνεργάζονται για να την εντοπίσουν, καθώς έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η κοπέλα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ