Η Γη της Ελιάς: Η νέα επίθεση του Σωτήρη στέλνει τον Φίλιππο στο νοσοκομείο, όπου χαροπαλεύει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ώρες αγωνίας για τη ζωή του Φίλιππου

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», εξακολουθούν να είναι συγκλονιστικές και ανατρεπτικές. Σύντομα, θα δούμε τον Σωτήρη να πραγματοποιεί μια νέα επικίνδυνη επίθεση εναντίον του Φίλιππου, ενώ ο Μιλτιάδης θα για πρώτη φορά θα σταθεί στο πλευρό της Χάιδω.

Ο Φίλιππος, είναι δυναμικός και αντιμετώπισε από παιδί διάφορες δυσκολίες και εμπόδια. Πρόσφατα, μπήκε στο στόχαστρο του Σωτήρη Βαφέα, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του, Στέλιου. Ο Φίλιππος, αφού έχει υποστεί εμπρησμό στο σπίτι του, στο θερμοκήπιο και τον πυροβολισμό, είναι βέβαιος ότι υπάρχει κάποιος που τον απειλεί και προσπαθεί να προφυλαχτεί.

Όμως, ο Σωτήρης Βαφέας τον παρακολουθεί στενά και είναι αποφασισμένος να μην σταματήσει μέχρι να τον δει νεκρό. Μέχρι στιγμής, είχε τη στήριξη του ετεροθαλούς αδελφού του, Μιλτιάδη, αλλά αυτός πλέον απομακρύνεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, ο Μιλτιάδης προειδοποιεί τον Σωτήρη ότι σκοπεύει να τον δώσει στην αστυνομία αν δεν εγκαταλείψει το σχέδιο δολοφονίας του Φίλιππου.

Ωστόσο, ο Σωτήρης αδιαφορεί για τις απειλές του Μιλτιάδη και ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο δολοφονίας κατά του Στεφανέα. Δυστυχώς, το σχέδιο αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Φίλιππου, ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κατάσταση που απειλεί τη ζωή του. Στο πλευρό του βρίσκονται οι αγαπημένοι του που ανησυχούν βαθιά μόλις μαθαίνουν τα δραματικά νέα.

Η μητέρα του και η σύζυγός είναι οι πιο τραγικές. Η Χάιδω ανακαλύπτει ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο Βαφέας, με τη βοήθεια ενός απροσδόκητου συμμάχου, που δεν είναι άλλος από τον Μιλτιάδη, ο οποίος, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, φτάνει στο σημείο και στρέφεται εναντίον του ίδιου του αδελφού του, συνεργάζεται με τη Χάιδω και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να σώσει τον Φίλιππο.