Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Στέλλα ξεπερνά τα όρια και γίνεται επικίνδυνη προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της. Η έμμονη ιδέα της είναι να απομονώσει τη Μιράντα από τον Χριστόφορο για πάντα. Παράλληλα, η Βικτώρια προσεγγίζει τη Στέλλα και της υπαινίσσεται ότι ο Χριστόφορος σχεδιάζει να διώξει και τις δύο γυναίκες για να ζήσει με την ερωμένη του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ξεπαστρεύει την Μιράντα

Οι λέξεις της Βικτώριας επηρεάζουν τη Στέλλα, που αποφασίζει να εκδικηθεί. Σχεδιάζει με μανία να σκοτώσει τη Μιράντα και ψάχνει διάφορους τρόπους για να το πετύχει. Ύστερα από διάφορες σκέψεις που κάνει, σκαρφίζεται ένα σχέδιο πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα σκοτώσει τη Μιράντα. Το επόμενο πρωί, λοιπόν, καθώς σφουγγαρίζει το σπίτι της οικογένειας Μπουραντά, ρίχνει μέσα στον κουβά λάδι και αρχίζει να περνάει τις επιφάνειες της σκάλας πιστεύοντας πως όταν η Μιράντα πάει να κατέβει θα γλιστρήσει και θα πεθάνει ακαριαία.

Ο Χριστόφορος εμφανίζεται , αλλά η Στέλλα, θέλοντας να τον προστατεύσει για να μην τραυματιστεί, του ζητάει επίμονα να μην ανέβει τα σκαλιά με αποτέλεσμα οι δυο τους να τσακώνονται ξανά. Οι φωνές τους ακούγονται μέχρι πάνω και η Μιράντα βγαίνει από το δωμάτιό της για να δει τι συμβαίνει. Όταν η Μιράντα κατέβει τις σκάλες γλιστράει και πέφτει, ο Χριστόφορος πανικοβάλλεται και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι έχει σπάσει το πόδι της. Η Αμαλία ενημερώνεται και τρέχει στο νοσοκομείο. Η Στέλλα απογοητεύεται που το σχέδιό της αποτυγχάνει.

Ο Χριστόφορος, επιστρέφοντας στο σπίτι, διατάζει στη Βικτώρια και τη Στέλλα να φύγουν. Αυτές όμως αποφασίζουν να εκδικηθούν και σχεδιάζουν νέο κακό, αυτή τη φορά κατά του Χριστόφορου.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ