Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Η Αμαλία απειλεί τη Βικτώρια, ενώ ο Χριστόφορος προσπαθεί να την συναντήσει για να λογαριαστούν. Ωστόσο, η Βικτώρια, για να τον αποφύγει, τον πυροβολεί και τον τραυματίζει σοβαρά με την ζωή του Χριστόφορου πλέον να απειλείται.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Εύχομαι να σαπίσεις στη φυλακή

Ο Σίμος ενημερώνει τη Μιράντα και την Αμαλία για το περιστατικό, και η Μιράντα ενημερώνει ανώνυμα την αστυνομία για τη θέση της Βικτώριας. Ο Σωτήρης και οι άντρες του σπεύδουν στο σημείο όπου η Βικτώρια περπατάει. Τα περιπολικά εντοπίζουν τη Βικτώρια και αυτή παραδίδεται, ενώ η Αμαλία και η Μιράντα πηγαίνουν στο κρησφύγετο της για να ελέγξουν αν είναι εκεί ο Χριστόφορος. Τελικά, τον βρίσκουν αιμόφυρτο και αναίσθητο, και καλούν ασθενοφόρο.

Ο Χριστόφορος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Η Αμαλία επισκέπτεται τη Βικτώρια στο κελί της και της εκφράζει την επιθυμία να τη δει τιμωρημένη, όπως της αξίζει, όπως αναμένεται να παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς. Έτσι, το μέλλον της Βικτώριας φαίνεται δυσοίωνο. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Βικτώριας;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ