Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Αμαλία βιώνει δύσκολες στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ένα περιστατικό που περίμενε με ανυπομονησία, αντί να τη χαροποιήσει, την ταράζει συναισθηματικά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Το πάθος φουντώνει ξανά

Ο Ντίνος της προτείνει μια βόλτα στην παραλία για να ξεχάσει την κόντρα με τον Πάρη. Εκεί θυμούνται τα όνειρά τους και τον έρωτά τους. Η Αμαλία κοιτάζει τα μάτια του Ντίνου, παραδεχόμενη ότι ποτέ δεν τον ξεπέρασε. Παρόλο που ο Σίμος είναι στη ζωή της και της προσφέρει τα πάντα, η καρδιά της ανήκει στον Ντίνο. Και εκείνος αισθάνεται το ίδιο. Καταλαβαίνει ότι η αγάπη τους δεν έχει πεθάνει.

Ένα μεγάλο φιλί από τον Ντίνο την καθησυχάζει, αλλά οι τύψεις της δεν την αφήνουν σε ηρεμία. Το πάθος τους αναζωπυρώνεται και οι αμφιβολίες της Αμαλίας αυξάνονται. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τη ζωή της να αλλάζει. Πώς θα αντιμετωπίσει τον Σίμο και τη Μιράντα μετά από αυτήν την επανασύνδεση; Πώς θα αντιδράσει ο Σίμος στην επανασύνδεση της Αμαλίας με τον Ντίνο; Θα καταφέρει η Αμαλία να εξηγήσει τα συναισθήματά της στη Μιράντα; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους μετά από αυτήν την έντονη συνάντηση; Θα αντέξει η Αμαλία την πίεση των αντιφατικών συναισθημάτων της;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ