Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” θα ολοκληρωθεί με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, όπου ο Ντίνος θα πεθάνει μόνος, μακριά από όλους. Πριν από την κορύφωση αυτή, θα υπάρξουν σημαντικές ανατροπές. Ο Σίμος θα διαπράξει φόνο σκοτώνοντας τη Βικτώρια και στη συνέχεια θα αυτοκτονήσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αποκαλύπτει την αλήθεια στον τάφο του Ντίνου

Η Αμαλία θα καταρρεύσει όταν μάθει για τον φόνο και την αυτοκτονία, ενώ ο Χριστόφορος, που θα είναι αυτόπτης μάρτυρας, θα δώσει κατάθεση. Ο Ντίνος θα φύγει για την Αμερική, αφήνοντας την επιχείρηση στη Μιράντα και την Αμαλία. Το σπίτι του θα το κληροδοτήσει στη Μιράντα. Η τελευταία αυτή περίοδος της σειράς θα φέρει στο φως τις τελευταίες στιγμές του Ντίνου, που θα πεθάνει πλήρης ημερών στην Αμερική, μακριά από την Αμαλία.

Η Αμαλία, έγκυος από τον Ντίνο, θα γεννήσει την Αντιγόνη, χωρίς να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα της. Στην τελευταία σκηνή, η Αμαλία θα βρεθεί στον τάφο του Ντίνου και λίγο πριν πεθάνει, θα αποκαλύψει στην κόρη της ότι ο Ντίνος ήταν ο πατέρας της. Αυτή η αποκάλυψη θα συγκλονίσει το κοινό και θα κλείσει τη σειρά με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ