Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος συναντά την Αγγελική και της ζητά να τον ενημερώνει για τις έρευνες, λέγοντας της ότι ο Δημήτρης και ο Αντρέας του κρύβουν πράγματα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Η φωτογραφία με το σημείωμα

Η Αγγελική εξοργίζεται και κάνει να φύγει. «Ζητώ βοήθεια από τη σύντροφό μου και δεν την παίρνω ούτε από εκεί», της φωνάζει και η Αγγελική του απαντάει: «Ποια σύντροφο; Έχεις τρελαθεί με την υπόθεση της αδελφής σου εδώ και δέκα μέρες. Δεν είσαι καν εδώ», του λέει και φεύγει.

Ο Σταύρος, παρά την αντίδραση της Αγγελικής, κρατάει την ίδια στάση και δεν δίνει σημασία σε κανέναν και σε τίποτα και η πίεση αυτή δεν ξέρει που θα τον οδηγήσει. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, πιέσεις δέχεται και ο Αλέκος από τον Μίλτο για να του ξεπληρώσει όσα του χρωστάει: «Αν δεν το κάνεις να ξέρεις ότι θα δεν θα βγεις ζωντανός από τα χέρια μου», του ξεκαθαρίζει.

Ο Νίκος αντιλαμβάνεται με βεβαιότητα ότι η σύζυγός του, Χρύσα, διατηρεί σχέση με τον Περικλή και αποφασίζει να αναζητήσει την ταυτότητα αυτού του άντρα που έχει κερδίσει την αγάπη της. Μέσω πληροφοριών, ανακαλύπτει ότι είναι γιατρός και αποφασίζει να κλείσει ραντεβού στο ιατρείο του, με σκοπό να τον προειδοποιήσει να μείνει μακριά της.

Ταυτόχρονα, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης συνεχίζουν την έρευνα τους, προσπαθώντας να συνδέσουν ένα παλαιό έγκλημα, το οποίο είχε ως θύματα μια ολόκληρη οικογένεια, με τα σημερινά γεγονότα. Από την άλλη, ο Θοδωρής αναζητά απεγνωσμένα τον Άκη, και τυχαία ανακαλύπτει κάτι που τον φέρνει πιο κοντά στα ίχνη του πρώην κολλητού του, ο οποίος τον πρόδωσε.