Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Πιπίτσα επιχειρεί να επηρεάσει τη Γεωργία με σκοπό να την απομακρύνει από τον Πάρη, ο οποίος ψυχολογικά ράκος καταλήγει στο μπαρ “Μπραζίλ” όπου αναζητά λίγη συντροφιά μέσα από το ποτό…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Μάρκος γεμάτος οργή..

Στη συνέχεια, η Μάγια τον βρίσκει στο μπαρ και τον παίρνει μαζί της στο δωμάτιό της. Κάποια στιγμή, όταν βρίσκεται εκείνος εντελώς μόνος, ανακαλύπτει με μεγάλη έκπληξη την προσωπική ατζέντα του πατέρα του.

Ταυτόχρονα, η Μιράντα και ο Ντίνος έχουν αποφασίσει ότι επιθυμούν να γίνουν γονείς και κάνουν το επόμενο σημαντικό βήμα προς αυτόν το στόχο, ζητώντας από τον Βύρωνα την βοήθεια του για να υιοθετήσουν ένα παιδί. Από την άλλη, στο σπίτι των Μπουραντάδων, η ατμόσφαιρα παραμένει βαριά μετά την εξαφάνιση του Άγη. Τα πράγματα επιδεινώνονται ακόμα περισσότερο όταν ο Χριστόφορος δέχεται μια ξαφνική επίσκεψη.

Ο Μάρκος, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, γεμάτος οργή, φτάνει εκεί και απαιτεί εξηγήσεις για τον λόγο που ο γιος του, Άγης, δεν αναγνώρισε το παιδί. «Μην τολμήσει κανείς και πλησιάσει το μωρό. Δεν είναι εγγόνι σου, κύριε Μπουραντά. Έχει τόσο καιρό που γέννησε η Γεωργία και δεν πάτησε κανείς σας να δει το παιδί», του λέει εκτός εαυτού.

Με αυστηρότητα, τον ειδοποιεί ότι κανείς δεν πρέπει να πλησιάσει το μωρό, υποστηρίζοντας πως δεν είναι εγγόνι του και ότι κανείς από την οικογένεια Μπουραντάς δεν είχε επισκεφτεί το παιδί από τη στιγμή που γεννήθηκε η Γεωργία.