Παγιδευμένοι: Ο Β΄κύκλος της σειράς «Παγιδευμένοι» επιστρέφει με την ιστορία του Δημήτρη και της Άννας, έξι μήνες μετά από τον γάμο τους. Σε αυτά τα νέα επεισόδια, θα παρακολουθήσουμε μια αναδρομή στα γεγονότα που συνέβησαν πριν ο Ανδρέας βρει το «πτώμα» του Δημήτρη και συλλάβει την Άννα. Η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Η σειρά «Παγιδευμένοι» επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, υποσχόμενη πολλές συναρπαστικές στιγμές και συναρπαστικές εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Νέος σύμμαχος

Επιπλέον, θα δούμε να εισβάλουν στην ιστορία νέοι χαρακτήρες που θα φέρουν ανατροπές και θα οδηγήσουν τους ήρωες σε νέες περιπέτειες. Ο πρώτος από αυτούς τους νέους χαρακτήρες είναι ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος θα υποδυθεί τον Πάνο Βερβερίδη, έναν πλούσιο επιχειρηματία.

Ο Τάσος είναι δυναμικός, αυστηρός, αυταρχικός, λακωνικός στα λόγια και πανέξυπνος. Δρα δίκαια και αποφεύγει να χρησιμοποιήσει παράνομες μεθόδους, αλλά αν χρειαστεί, ξέρει πώς να αντιδράσει. Ένα τραγικό οικογενειακό γεγονός έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή του.

Ο Αλέκος Χατζής είναι ένας παλιός γνώριμος του. Το παρελθόν του θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα για τον Δημήτρη, τον Σταύρο και τον Ανδρέα. Όσα θα έρθουν στο φως θα επηρεάσουν τις ζωές όλων. Έτσι, ο δρόμος του θα συναντήσει αναπόφευκτα τον δρόμο του Δημήτρη.

Τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς «Παγιδευμένοι» αναμένεται να προβάλλονται τρεις φορές την εβδομάδα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. Ήδη υπάρχουν αρκετά έτοιμα επεισόδια, για να δώσει ο σταθμός του ΑΝΤ1 την κατάλληλη ώθηση στη σειρά που περιμένουν με αγωνία οι φανατικοί τηλεθεατές.