Μυθοπλασία 2024 – 2025 – Με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η τηλεόραση ετοιμάζεται να προσφέρει νέα και συναρπαστικά σίριαλ για καθημερινή προβολή. Ακολουθεί η ανάλυση των προγραμματισμένων σειρών και των σημαντικών στοιχείων για κάθε μία.

Μυθοπλασία 2024 – 2025 – Οι σειρές σε καθημερινή προβολή

Grand hotel

Στον ΑΝΤ1, η σειρά «Grand Hotel» κλέβει την παράσταση. Το σενάριο το υπογράφει η Δήμητρα Τσόλκα και τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γιάννης Βασιλειάδης. Η υπόθεση εκτυλίσσεται το 1925 στην Κηφισιά και επικεντρώνεται στην εξαφάνιση μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Ο αδελφός της φτάνει για να ανακαλύψει την αλήθεια, ενώ η ιστορία περιλαμβάνει απαγορευμένο έρωτα, κρυφά πάθη και εγκλήματα. Στους πρωταγωνιστές συγκαταλέγονται οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιώργος Γεροντιδάκης και άλλοι. Το «Grand Hotel» βασίζεται στο ισπανικό «Gran Hotel», που είχε διεθνή επιτυχία.

Άγιος έρωτας

Στον Alpha, η νέα σειρά «Άγιος έρωτας» υπόσχεται να εντυπωσιάσει. Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας σε μια μικρή πόλη αναταράσσει τα νερά. Εκτός από την γοητεία του, κρύβει και πολλά μυστικά, και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη συμπεριφορά του και στα κρυφά του κίνητρα. Το σίριαλ εξερευνά τα συναισθηματικά και κοινωνικά προβλήματα της πόλης με έντονα συναισθηματικά στοιχεία όπως πάθος, μίσος, έρωτας και εγκλήματα. Μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει».

Ηλέκτρα

Στην ΕΡΤ1, η σειρά εποχής «Ηλέκτρα» συνεχίζει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, ενώ «Η Παραλία» προβάλλεται σχεδόν καθημερινά. Στο Mega, η σειρά «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζει, με την ακριβή ημέρα προβολής να μην έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αν δηλαδή θα μεταδίδεται από Κυριακή έως Παρασκευή ή μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ