Η Πολυξένη, που δεν έχει συνηθίσει να μένει πίσω, βρίσκεται ξαφνικά στη θέση να αποδείξει τις ικανότητές της στη σκηνή. Αυτή η ευκαιρία της δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο στα μάτια της Μάρθας, η οποία εντυπωσιάζεται από την παρουσία της. Όσο περνάει ο καιρός, η Πολυξένη αποκτά όλο και μεγαλύτερη οικειότητα με τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου, και ο Στάθης τραβά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της. Ο Στάθης, όπως αποκαλύπτεται, έχει κοινό παρελθόν με τη Μάρθα, κάτι που βάζει την Πολυξένη στο επίκεντρο μιας έντονης αντιπαράθεσης που αναμένεται να ακολουθήσει.
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Πολυξένη βάζει φωτιά
Η παρουσία της Πολυξένης και η σχέση που αρχίζει να διαμορφώνεται με τον Στάθη φαίνεται πως θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Η σύνδεση του Στάθη με τη Μάρθα δεν αφήνει περιθώρια για αδιάφορες αντιδράσεις, και η ένταση μεταξύ των τριών προμηνύεται ισχυρή. Την ίδια ώρα, άλλες ιστορίες ξετυλίγονται. Η Μελισσάνθη βρίσκεται διαρκώς υπό πίεση, καθώς αφενός αντιμετωπίζει προβλήματα γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης και αφετέρου δέχεται συνεχή πίεση από τον Άγγελο, που επιμένει να την κερδίσει ξανά.
Η Ιουλία νιώθει πως πλέον έχει μάθει να αναγνωρίζει τα κόλπα της Ευανθίας, αλλά εκείνη δεν το βάζει κάτω. Σχεδιάζει μεθοδικά να προκαλέσει ένα νέο κύμα αναστάτωσης στη ζωή της Ιουλίας και του συντρόφου της, με στόχο να τους φέρει σε ρήξη. Παράλληλα, ο Οδυσσέας βασανίζεται από αμφιβολίες σχετικά με τη σχέση του με τη Μαγδαληνή, καθώς θεωρεί πως δεν της αξίζει. Παρόλα αυτά, το ειδύλλιό τους εξελίσσεται, δημιουργώντας προβλήματα και εντάσεις στις οικογένειές τους.
Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι Επόμενα Επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς.
Η Μαγδαληνή ανταποκρίνεται ξανά στο ενδιαφέρον του Οδυσσέα, τη στιγμή που η Τζένη αποκαλύπτει στον Ιάκωβο κάποιες πληροφορίες που έχει μάθει για εκείνη, προκαλώντας αναστάτωση. Παράλληλα, η ένταση ανάμεσα στην Ασπασία και τον Σταύρο συνεχίζεται. Ο Σταύρος δυσκολεύεται να αποδεχτεί την αναγνώριση που έχει πλέον η γυναίκα του και την επιτυχία της στο μαγαζί, γεγονός που φέρνει νέες αναταράξεις στο σπίτι τους.