Η Παραλία – Από τον Σεπτέμβριο, η σειρά επιστρέφει με καθηλωτικά επεισόδια που θα μας κρατήσουν σε αγωνία. Ο Δημητρός, ένας από τους κεντρικούς ήρωες, επιστρέφει δυναμικά, καθώς τα μυστικά των Ματάλων περιμένουν να αποκαλυφθούν. Η ένταση αυξάνεται με την επανεμφάνιση μιας παλιάς βεντέτας, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες ίντριγκες, συγκινήσεις και ερωτικές περιπέτειες.

Η Παραλία – Νέος κύκλος γεμάτος ίντριγκα και ανατροπές

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο δεύτερος κύκλος θα μας ταξιδέψει στην Κρήτη του 1975. Μαζί με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, νέοι ήρωες εισάγονται στην πλοκή, υποσχόμενοι μια συναρπαστική ιστορία. Ο Δημητρός επιστρέφει στα Μάταλα και προσπαθεί να ξεπεράσει τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του, τη Μαίρη και τον Διονύση. Η υπόθεση της Νικολίνας παραμένει γεμάτη ερωτηματικά και ο δολοφόνος της δεν έχει αποκαλυφθεί. Ο δεύτερος κύκλος υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, συνδυάζοντας ίντριγκες και συγκινήσεις σε ένα φόντο που γιορτάζει την ομορφιά της Κρήτης και τη μαγεία του απαγορευμένου έρωτα.

Όλα ξεκινούν με την επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην πατρογονική γη, όπου γνωρίζει την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου), δημιουργώντας έναν νέο κύκλο εξελίξεων. Ετοιμαστείτε για μια απολαυστική σεζόν που θα μας καθηλώσει και θα μας συγκινήσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ