Η Παραλία – Η Ειρήνη και ο Χάρης βιώνουν σημαντικές δυσκολίες στη σχέση τους. Παράλληλα, η σχέση της Μαρίας με τη Νάταλι περνά κρίση. Στον φούρνο της Νόνας, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την Αγγελική, η οποία εντοπίζεται νεκρή.

Η Παραλία – Ένα πτώμα φέρνει αναταραχή στα Μάταλα

Ο παπα-Νικόλας εκφράζει ανησυχία για το ξαφνικό της τέλος, ενώ ο Κολτσιδάκης και ο Χάρης ερευνούν το ατύχημα. Οι μελανιές στο σώμα της Αγγελικής προκαλούν περαιτέρω ερωτήματα. Στο σπίτι της Ειρήνης, η αναστάτωση κλιμακώνεται καθώς αποκαλύπτει στον Χάρη στοιχεία για το παρελθόν της που συνδέονται με την Αγγελική. Η αποκάλυψη αυτή εντάσσει τους δύο τους σε μια περίπλοκη αλληλουχία μυστικών που σχετίζονται με το παρελθόν του χωριού. Στην οικία Αρχοντάκη, ο Παύλος και ο Διονύσης αντιμετωπίζουν τριβές, με τον νεαρό να προσπαθεί να κατανοήσει την αλλαγή στη στάση του πατέρα του.

Ο Παύλος περνά μια νύχτα έρωτα με την Ιφιγένεια, κόρη των Τουφεξήδων, και έπειτα παλεύει με τα συναισθήματά του, ενώ η Ιφιγένεια αναπολεί το παρελθόν της. Την επόμενη μέρα, ο Παύλος επισκέπτεται τον τάφο της μητέρας του αναζητώντας καθοδήγηση. Στο μοναστήρι, η Νικολίνα έρχεται σε σύγκρουση με την ηγουμένη, που αποφασίζει να την απομακρύνει από τη μονή. Στο ξενοδοχείο των Τουφεξήδων, η Ελένη προσπαθεί να επιλύσει οικονομικές εκκρεμότητες και να αποκαταστήσει τη θέση της, αλλά η Φανή και ο Χρήστος την υποδέχονται με ψυχρότητα και απειλές.

Στη συνέχεια, κάποιος παραβιάζει το σπίτι της, και ο Κολτσιδάκης εκτιμά τη ζημιά, ενώ η Ελένη ανησυχεί για την ασφάλειά της. Η Ναταλί συναντά τη Γαλλίδα χίπισσα Σοφί, που ενδιαφέρεται για την αναβίωση του Mermaid, και αυτό βάζει τη Ναταλί σε σκέψεις για την επαναλειτουργία του μαγαζιού. Την επόμενη μέρα, ο Γράντος ζητά εξομολόγηση από τον παπά, εκφράζοντας μετάνοια για το παρελθόν του, ενώ η Κερασία ανησυχεί για την επιστροφή του και την επίδραση που μπορεί να έχει στο παιδί της.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ